Activitats formatives

L'origen i el maneig dels productes apícoles

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 6 hores
Àrea formativa: Producció
Inscriu-te

Objectius

  • Conèixer la composició, de cada un dels productes, i també les propietats d'aquests, per tal de poder informar i aconsellar als clients.

Programa

La mel.

  • Producció. Flora apícola.
  • Recol·lecció: Maneig i repercussió en la qualitat.
  • Extracció, envasat i conservació, la seva repercussió en la qualitat.
  • Presentacions en el mercat.

El pol·len.

  • El pol·len a la flor. Plantes productores de pol·len.
  • Maneig i repercussió en la qualitat. Trampes de recol·lecció, models, discussió, qualitat.
  • Preparació del rusc per a la recollida del pol·len.
  • Collita i conservació, la seva repercussió en la qualitat.
  • Presentacions en el mercat.

Els pròpolis.

  • El pròpolis, el seu paper a la planta. Recol·lecció per l'abella. Plantes productores de pròpolis.
  • Paper del pròpolis en el rusc.
  • Maneig i repercussió en la qualitat .Trampes de recol·lecció, models.
  • Collita i conservació, la seva repercussió en la qualitat.
  • Presentacions en el mercat.

La gelea reial.

  • La gelea reial, el seu paper en l'alimentació de les abelles.
  • Producció. Maneig i repercussió en la qualitat. Trampes de recol·lecció, models.
  • Collita i conservació, la seva repercussió en la qualitat.
  • Presentacions en el mercat.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x