Activitats formatives

Presentació de bufets

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 15 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te

Objectius

  • Aprendre a preparar i presentar un bufet de forma atractiva.
  • Dissenyar i realitzar decoracions culinàries específiques per a bufets.

Programa

El bufet a l'hostaleria

  • Classificació de la ubicació del bufet. Normativa de l’oferta gastronòmica
  • Què és el bufet?
  • Tipus de bufet
  • Normes en el servei del bufet
  • Els criteris d’elaboració d’una carta de bufet
  • Bases de l’estructura d’una oferta de bufet
  • Com trencar la monotonia

Formes de Servei

  • L’espai, el mobiliari, utensilis. El personal
  • A on es situa el bufet?
  • Elements que s’utilitzen en el muntatge del bufet

Utensilis decoratius i de presentació

  • El servei tipus bufet
  • Personal de servei de bufet
  • Característiques específiques del servei de bufet

Planificació de les fantasies i les decoracions 

  • Materials de decoració
  • Elements decoratius
  • Ús d’utillatge per a la decoració
  • Dimensions i ubicació de la decoració
  • Dimensions del bufet segons els clients
  • Situació de la decoració del bufet
  • Últimes tendències en decoració
  • Noves decoracions amb fruita
  • Realització de noves decoracions en fruites

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x