Activitats formatives

Seguretat alimentària. Manipulació i control d’aliments

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 6 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te

Objectius

  • Adquirir els coneixements bàsics establerts en el rd 109/2010 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.

Programa

Contaminació microbiana dels aliments

  • Vies de accés
  • Factors facilitadors

Higiene del manipulador

  • Higiene corporal
  • Hàbits higiènics

Higiene del local

  • Pla de neteja
  • Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
  • Control de plagues

Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments

  • Temperatura i temps en els procediments culinaris
  • Contaminació creuada
  • Abastament d'aigua
  • Emmagatzematge d'aliments
  • Residus
  • Transport i distribució d'aliments
  • Bones pràctiques laborals

Preparació culinària dels aliments

  • Verdures i fruites
  • Aliments congelats
  • Conserves i semiconserves
  • Aliments sensibles
  • Pastisseria

Control de qualitat i anàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC

Marc normatiu higiènic sanitari.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x