Activitats formatives

Sistemes APPCC avançat

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te

Objectius

  • Identificar, minimitzar o eliminar els perills que existeixen en l’elaboració i la manipulació dels productes alimentaris.
  • Anar més enllà en el compliment dels requisits legals de l'aplicació dels plans d’autocontrol per garantir un producte innocu per a tots els nostres clients, inclús col•lectius amb certes dificultats como poden ser persones amb al•lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
  • Aportar una visió més actualitzada de cap a on es dirigeix la seguretat alimentària a dia d'avui, on no tan sols passa pel control dels processos, dels manipuladors, del compliment de l'APPCC i dels plans d'autocontrol, sinó que també passa por controlar factors com el frau alimentari, les fonts de contaminació intencionada dels aliments i com es poden gestionar mitjançant els plans de control del frau o el pla de "Food Defense".

Programa

  • Breu descripció del sistema de l ‘APPCC.
  • Definició i classificació dels perills alimentaris i al•lèrgens. Contaminacions encreuats. Plans d'autocontrol avançats.
  • Pla de control d'al·lèrgens
  • Control de l'etiquetat
  • Pla de control de traçabilitat
  • Identificació de matèries primeres
  • Productes semielaborats
  • Producte final
  • Gestió de productes no conformes
  • Pla de formació i capacitació del personal
  • Bones pràctiques de manipulació en la gestió dels al•lèrgens
  • Visions bàsiques del control del frau i el "Food Defense"

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x