Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 10 hores
Àrea formativa: Altres
Inscriu-te
Objectius
Introducció al Sistema d’APPCC: els seus principis i la seva mecànica d’aplicació.
Estructura general dels prerequisits: els Programes i els Registres
El concepte de flexibilitat i els seus criteris d’aplicació
Prerequisits simplificats:
- Pla de control de l'aigua
- Pla de control de plagues i altres animals indesitjables
- Pla de control de proveïdors i Pla de traçabilitat
- Pla de control de temperatures
Pla d’etiquetatge d’al·lèrgens.
Programa
- Aconseguir un nivell més elevat en seguretat alimentària.
- Sensibilitzar dels avantatges de la implantació del sistema d’APPCC en una fleca, per garantir la seguretat dels seus productes.
- Entendre i dissenyar els Plans de Prerequisits simplificats.
- Comprendre i superar amb èxit una inspecció / auditoria higiènic- sanitària.