Activitats formatives

Tast d'olis

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 12 hores
Àrea formativa: Producció
Inscriu-te

Objectius

  • Conèixer la normativa vigent de classificació d’olis verges i aprendre la tècnica de tast d’olis.

Programa

  • Normativa vigent de classificació d’olis verges. Técnica de tast d’olis.
  • Tast d’olis de diferents categories comercials
  • Criteris de qualitat. Factors de producció.
  • Tast d’olis amb defectes de fongs, amuntegades i gelades.
  • Criteris de qualitat. Factors de fabricació.
  • Tast d’olis de diferents defectes: baixos, avinat, fongs.
  • Criteris de qualitat. Factors de conservació.
  • Defecte de ranci, avinat i baixos.
  • Gestió de bodega.
  • Tast d’olis de diferents categories comercials.
  • Els Olis Catalans i les Denominacions d’Origen.
  • Tast d’olis comercials de les DOPS.
  • Els cupatges i els olis ecològics.
  • Tast d’olis ecològics i cupatges.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x