Activitats formatives

Curs Superior Especialitzat en processos de certificació dels estàndards IFS (Versió 6.1) i BRC (Versió 8)

Data: 20/02/2020 al 21/05/2020
Preu: 320€ (220€ bonificables)
Durada: 30 hores
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 27/01/2020
Inscriu-te

Idioma

Castellà

Objectius

  • Conèixer i diferenciar els estàndards privats de seguretat alimentària, IFS i BRC.
  • Analitzar els requisits mínims del sistema de gestió documental dels estàndards IFS i BRC.
  • Aprofundir en el procés de certificació d’una empresa conforme als estàndards IFS i BRC: sistema de puntuació, categorització de deficiències, etc.
  • Distingir els tipus d’auditoria contemplats a cada un dels protocols.
  • Examinar el procés de preparació d’un informe d’auditoria i emissió del certificat en una certificació IFS i en una certificació BRC.
  • Conèixer els requisits a complir tant per les entitats de certificació com pels auditors que vulguin realitzar auditories de certificació conforme als estàndards IFS i BRC.

Programa

  • Distinción entre los Estándares IFS y BRC
  • Elementos de un Sistema de Gestión Conforme IFS y BRC
  • Proceso de Certificación de una Compañía conforme IFS y BRC
  • Preparación de un Informe de Auditoría en una Certificación IFS
  • Preparación de un Informe de Auditoría en una Certificación BRC
  • Requisitos para los Auditores IFS y BRC

Destinataris

Aquest curs està dirigit als següents col·lectius:

  • Persones interessades en adquirir coneixements relatius als passos que ha de seguir una organització per a obtenir la certificació conforme als estàndards i seguretat alimentària IFS i/o BRC.
  • Empreses del sector agroalimentari i professionals de la indústria alimentària que vulguin donar resposta a les noves exigències del mercat europeu, principalment del Regne Unit en el cas de l’estàndard BRC, i de França i Alemanya en el cas de l’Estàndard IFS.
  • Empreses de processament d’aliments que comercialitzen els seus productes sota marques d’un distribuïdor, que estiguin interessats en certificar-se en algun d’aquests estàndards.
  • Professionals del sector agroalimentari que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en l’àmbit de l’auditoria dels protocols IFS i/o BRC.

Requisits tècnics

Requisits Bàsics:
És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims són:

  • Procesador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memoria RAM recomendada.
  • Resolución de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x