Activitats formatives

Anglès a la feina: doing presentations

Preu: 288€
Durada: 25 hores (1 ECTS)
Àrea formativa: Idiomes
Inscriu-te

Curs multinivell (B1-C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües) totalment en línia impartit en anglès. S'adreça a persones amb coneixements previs (mínim B1) que vulguin millorar la capacitat de dur a terme presentacions en anglès ampliant els recursos comunicatius i practicant tant l'expressió escrita com l'oral.

Objectius

 • Conèixer les claus d’èxit d’una presentació en anglès.
 • Millorar les competències en referència a l’estructura d’una presentació i l’organització del text.
 • Conèixer tècniques per captar l’atenció del públic.
 • Aprendre a fer una introducció i unes conclusions efectives.
 • Conèixer el vocabulari necessari per a poder presentar xifres, gràfics, moviments i tendències.

Programa

 • L’inici de les presentacions i la introducció.
 • La part central d’una presentació.
  • Estratègies per al lliurament: vinculació, cotització i seqüenciació, i la descripció de gràfics, xifres, moviments i tendències.
 • El final de la presentació: conclusions i resum.
  • Què vols què el públic recordi?

A cada unitat es treballarà tant els continguts lingüístics (p. ex. verbs, preposicions i col·locacions para descriure gràfics i moviments) com els recursos específics d’una presentació (p. ex. elements que ha de tenir una bona introducció; com aconseguir que el públic recordi els missatges principals).

A més a més dels recursos didàctics, els estudiants disposaran de recursos addicionals com àudios i vídeos, així com altres tipus de materials autèntics (p. ex. de la BBC).

Requisits tècnics

Per al seguiment d'aquesta assignatura és necessari disposar d'un ordinador de sobretaula o portàtil amb connexió a internet (per banda ampla, ADSL o cable) i un monitor amb una resolució mínima de 1.024 x 768 píxels. Per a poder consultar alguns materials també pot ser necessari un lector de DVD.

És recomanable que la CPU (sigui d'un ordinador de sobretaula o d'un portàtil) tingui com a mínim 2 GB de memòria RAM i 2 GHz de velocitat de processador.

És necessari un sistema operatiu Windows XP (o superior), Mac OS o Linux*. També es necessita tenir instal·lat un dels navegadors següents: Internet Explorer 9.0 (o superior), Mozilla Firefox o Chrome.

* A causa de la gran varietat de distribucions que hi ha, no especifiquem totes les versions possibles.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x