Activitats formatives

Seguretat alimentària i sistema d’APPCC (HACCP)

Data: 05/10/2017 al 29/12/2017
Preu: 395€ (316,8€ bonificables)
Durada: 60 hores
Àrea formativa: Altres
Termini d'inscripció: 18/09/2017
Inscriu-te

Idioma

Castellà

Objectius

  • Identificar les fonts de contaminació microbiana alimentària i els patògenes que provoquen malalties transmeses a través dels aliments.
  • Distingir els plans generals d’higiene i reconèixer la importància de la seva correcta implantació a la indústria alimentària.
  • Conèixer les activitats preliminars necessàries per a desenvolupar i implantar un sistema d’anàlisi de perills i ponts de control crític (HACCP).
  • Analitzar els principis d’un sistema d’anàlisi de perills i punts de control crític (HACCP) i la seva implantació a la indústria alimentària.

Programa

  • Anàlisi de les fonts de contaminació i el desenvolupament microbià en els aliments
  • Identificació dels patògens que provoquen malalties de transmissió alimentària
  • Evolució del sistema HACCP i dels referents reglamentaris
  • Plans generals d’higiene
  • Desenvolupament de les activitats preliminars de Sistema HACCP
  • Anàlisi dels principis del HACCP

Requisits tècnics

Requisits Bàsics:
És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims són:

  • Procesador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memoria RAM recomendada.
  • Resolución de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

 

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x