Activitats formatives

Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000

Data: 05/10/2017 al 29/12/2017
Preu: 395€ (316,8€ bonificables)
Durada: 60 hores
Àrea formativa: Altres
Termini d'inscripció: 18/09/2017
Inscriu-te

Idioma

Castellà

Objectius

  • Analitzar els principals aspectes de la Gestió per processos per la seva aplicació a la indústria alimentària.
  • Comprendre la rellevància de la  traçabilitat a la indústria alimentària.
  • Analitzar els requisits mínims exigits per la Norma ISO 22000 en relació a la documentació a desenvolupar per a la seva implantació.
  • Entendre el paper que  té la direcció de l’empresa respecte a la implantació de la Norma ISO 22000, així com la importància de la gestió dels seus recursos
  • Elaborar productes innocus conforme a la norma ISO 22000.
  • Realitzar la verificació i millora en un sistema de gestió de la seguretat alimentària (SGIA).

Programa

  • Necessitat de gestió de la innocuïtat alimentària segons ISO 22000
  • Gestió, disseny i representació dels processos
  • Importància de la traçabilitat a la indústria alimentària
  • Requisits d’ISO 22000 relatius a la documentació, la direcció i els recursos
  • Productes innocus conforme a la ISO 22000
  • Activitats de validació, verificació i millora segons la ISO 22000

Requisits tècnics

Requisits Bàsics:
És necessari disposar d’un navegador Internet Explorer 6 o superior.
Per a poder visualitzar la Web hauràs de tenir instal·lat el plugin de Macromedia Flash 8 i l’Acrobat Reader. En caso de no tenir-los, es poden descarregar a través d’Internet.

Altres requisits tècnics mínims són:

  • Procesador Pentium 800 MHz o similar.
  • 512 Mb de memoria RAM recomendada.
  • Resolución de pantalla de 1024x768 a 32 bits.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x