Activitats formatives

Tapes, canapès i pinxos

Data: A escollir per la cooperativa / empresa
Lloc: A escollir per la cooperativa / empresa
Preu: Subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
Durada: 20 hores
Àrea formativa: Desenvolupament rural
Termini d'inscripció: 05/06/2017
Inscriu-te

Objectius

  • Fer receptes i trucs per a crear tot tipus de tapes, des de les més comuns fins a petites degustacions de propostes originals que sorprendran el paladar dels nostres clients.
  • Treballar propostes de canapès i entrants per a planificar una oferta gastronòmica moderna i de qualitat.

Programa

Canapès (mise en place)

  • Trucs en l’elaboració Algunes propostes: salmó , sobrassada, espàrrecs, vegetals, bacallà, pomada de mantega…

Tapes

  • Procés d’elaboració i conservació
  • Procés de presentació (vaixella i estris per el servei)
  • Algunes propostes: entrepans de vieira, pop gallega a la meva manera, etc.

Pinxos - Matèries primeres més utilitzades - Tall, confecció decoració i presentació en safates.

  • Conservació i receptari Algunes propostes: patés, torta casar amb figues confitades.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x