Data: 11/10/2018 al 12/11/2018
Preu: 85€ (44€ bonificables)
Durada: 10 hores
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 18/09/2018
Inscriu-te
Idioma
Català
Objectius
- Proporcionar la formació específica sobre les tasques en l’empresa vinculades a la seguretat alimentària i la manipulació d’aliments.
- Rebre la formació obligatòria en manipulació d’aliments, tal com indica el Reglament 852/2004 de la Comunitat Europea, relatiu a la higiene dels productes alimentaris.
Programa
Perills a causa de la manipulació incorrecta dels aliments
- Alteració i contaminació dels aliments
- Riscos per a la salut
- Vies d’accés dels microorganismes
- Factors que afavoreixen el desenvolupament i la reproducció de microorganismes
- Nivell d’actuació per tal d’evitar una toxiinfecció alimentària
- Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
- Conclusió
- Exercicis.
Condicions dels locals i la higiene personal
- Condicions dels locals
- La higiene de les instal·lacions i els utensilis
- La higiene personal
- Conclusió
- Exercicis.
Manipulació d’aliments
- Normes bàsiques d’higiene
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments
- Conclusió
- Exercicis
Solucions dels exercicis
Glossari
Requisits tècnics
És necessari disposar d’un PC capaç de navegar per Internet. Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.