Activitats formatives

Manipulació d'aliments segons sector productiu

Data: 11/10/2017 al 13/11/2017
Preu: 80€ (44€ bonificables)
Durada: 10 hores
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 18/09/2017
Inscriu-te

Idioma

Català

Objectius

  • Proporcionar la formació específica sobre les tasques en l’empresa vinculades a la seguretat alimentària i la manipulació d’aliments.
  • Rebre la formació obligatòria en manipulació d’aliments, tal com indica el Reglament 852/2004 de la Comunitat Europea, relatiu a la higiene dels productes alimentaris.

Programa

Perills a causa de la manipulació incorrecta dels aliments

  • Alteració i contaminació dels aliments
  • Riscos per a la salut
  • Vies d’accés dels microorganismes
  • Factors que afavoreixen el desenvolupament i la reproducció de mircoorganismes
  • Nivell d’actuació per tal d’evitar una toxiinfecció alimentària
  • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  • Conclusió
  • Exercicis.

Condicions dels locals i la higiene personal

  • Condicions dels locals
  • La higiene de les instal·lacions i els utensilis
  • La higiene personal
  • Conclusió
  • Exercicis.

Manipulació d’aliments

  • Normes bàsiques d’higiene
  • Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments
  • Conclusió
  • Exercicis

Solucions dels exercicis

Glossari

Requisits tècnics

És necessari disposar d’un PC capaç de navegar per Internet.  Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.

 

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x