Activitats formatives

Màster en qualitat i seguretat alimentària: Sistema APPCC

Data: 20/09/2017 al 31/07/2018
Preu: 2800€ (2.640€ bonificables)
Durada: 1500 hores (60 ECTS)
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 18/09/2017
Inscriu-te

Idioma

Català, castellà

Objectius

Disposar d’aliments sans i de màxima qualitat és una demanda creixent en la nostra societat, tant per part dels consumidors com de les autoritats sanitàries. Les empreses del sector han de comptar amb professionals altament preparats per identificar i control els riscos per a la saguritat i qualitat dels aliments en tot el procés d’elaboració.

Els alumnes que superin el programa de formació estaran capacitats per:

  • Identificar els perills (contaminació biològica, química o física, al·lèrgens i substàncies causants d’intoleràncies, etc.) que afecten la qualitat i salubritat dels aliments, i determinar les mesures preventives més adequades per a la protecció del consumidor.
  • Dissenyar, implantar i gestionar sistemes de gestió de la seguretat alimentària basats en el Sistema APPCC (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control).
  • Adquirir formació especialitzada sobre gestió de la seguretat alimentària en un o diversos sectors específics de la indústria dels aliments.

Programa

  • Fonaments de la seguretat alimentària
  • La gestió de la seguretat alimentària
  • Planificació i etapes preliminars del sistema APPCC
  • Estudi i implantació del sistema APPCC
  • Perill alimentari I: contaminants biològics
  • Perill alimentari II: contaminants químics
  • Perill alimentari III: contaminants físics, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  • La gestió de la prevenció: formació
  • La gestió de la prevenció: procés
  • La gestió de la prevenció: disseny de plans de traçabilitat
  • Sistemes de verificació
  • Qualitat alimentària
  • Tècniques de preparació, transformació i conservació dels aliments
  • Tècniques d’identificació i traçabilitat
  • Tècniques d’avaluació i control
  • Desenvolupament del Projecte Fi de Màster
  • Especialitat del sector: (Es poden combinar fins a tres especialitats o només cursar-ne una).
  1. Carni
  2. Lacti
  3. Restauració i hostaleria
  4. Panificació i pastisseria
  5. Hortofructícola
  6. Pesquer
  7. Begudes
  8. Altres

Requisits tècnics

És necessari disposar d’un PC capaç de navegar per Internet.  Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x