Activitats formatives

Màster en implantació i auditoria de normes de seguretat alimentària: BRC, IFS I FSSC 22000

Data: 20/09/2017 al 31/07/2018
Preu: 2400€
Durada: 1500 hores (60 ECTS)
Àrea formativa: Gestió de qualitat
Termini d'inscripció: 18/09/2017
Inscriu-te

Idioma

Català, castella

Objectius

El Màster en implantació i auditoria de normes de seguretat alimentària aporta les competències necessàries per implementar, gestionar i obtenir la certificació dels estàndards internacionals més reconeguts avui en dia: les normes BRC, IFS i FSSC 22000.

Els alumnes que superin el Màster estaran capacitats per:

  • Implantar i gestionar les normes BRC, IFS i/o FSSC 22000 en qualsevol sector alimentari.
  • Realitzar auditories internes i altres procediments de verificació i control per comprovar l’adequació de les normes de seguretat implantades.
  • Gestionar i superar amb èxit processos d’auditoria externa de certificació de les normes implantades.
  • Integrar els estàndards alimentaris amb la resta de sistemes de gestió que tingui implantats l’empresa, tant en matèria de qualitat i seguretat alimentària (APPCC, Prerequisits...) com d’altres àmbits (medi ambient, seguretat i salut laboral, innovació, etc.).

Programa

  • Gestió de la qualitat i seguretat alimentària
  • Estàndards de seguretat alimentària
  • Food Defense: biovigilància alimentària
  • Auditories de seguretat alimentària
  • Implantació i auditoria de la norma BRC
  • Implantació i auditoria de la norma IFS
  • Implantació i auditoria de la norma FSSC 22000
  • Integració de sistemes de gestió
  • Treball de Fi de Màster

Requisits tècnics

És necessari disposar d’un PC capaç de navegar per Internet.  Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x