Activitats formatives

Elaboració de convocatòries i actes de consell rector i assemblea general - Lleida

Data: 11/04/2018
Horari: 10:00 a 13:00 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Lleida C. Anselm Clavé, 2, 1a planta 25007 Lleida
Preu: 100€ (% bonificable)
Durada: 3 hores
Àrea formativa: Gestió agrària
Termini d'inscripció: 28/03/2018
Inscriu-te

Presentació

Els canvis normatius que es deriven de la Llei 12/2015, del 9 de juliol, de Cooperatives com també de la Llei 7/2017, de 2 de juny, del règim de les Seccions de Crèdit de Cooperatives, així com al Decret 49/2014, de 8 d’abril, que regula el funcionament de les seccions de crèdit de les cooperatives i les inspeccions realitzades per la Inspecció d’Economia i Finances, fan necessària la realització d’aquesta jornada destinada a les cooperatives amb secció de crèdit, així com també als tècnics de les mateixes per tal de rebre la informació útil per a donar el compliment a la normativa vigent i evitar possibles sancions.

En tant que moltes cooperatives amb secció de crèdit o no, tenen reconeguda una OPFH o bé hi formen part, també fa necessari tractar com redactar i emetre les convocatòries, com també el redactat de les actes del consell rector, assemblea general i assemblea de secció.

Objectius

  • Exposar tots els requisits legals de la redacció de les convocatòries i de la seva emissió als socis, la elaboració de l’acta de consell rector i de l’acta de l’assemblea general i assemblees de secció tant de secció de crèdit com de secció adherida a una cooperativa que ostenta el reconeixement d’OPFH.

Programa

  • Convocatòria. Qui, com i quan s’ha de convocar?  Altres tipus de convocatòria.
  • Consell rector. Funcionament i elaboració d’actes.
  • Assemblea General. Constitució i adopció d’acords. Elaboració d’acta.
  • Assemblees de Secció. Constitució i adopció d’acords. Elaboració d’actes.
  • Legalització de llibres. Presentació de llibres en blanc al Registre de Cooperatives.
  • Resolució de dubtes i qüestions dels assistents.
  • Actes d’inspecció. Breu repàs del que aquestes manifesten envers les convocatòries i actes de consell rector i assemblees.
BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x