Activitats formatives

Anglès i francès conversa: Classes de conversa virtuals amb un professor nadiu

Data: setembre - desembre 2018
Horari: a concretar amb el professorat
Lloc: plataforma on-line de videoconferència
Preu: 360€
Durada: 6 hores
Àrea formativa: Idiomes
Termini d'inscripció: 12/09/2018
Inscriu-te

Una de les millors maneres d’aprendre un idioma és conversant i perdent la por a parlar.

COM? Classes personalitzades de conversa amb un temps mínim de 30 minuts, en directe i immediates a través d’una plataforma on-line de videoconferència,  amb un formador nadiu que us guiarà en el procés d’aprenentatge, us corregirà i us ajudarà a assolir els vostres objectius amb èxit.

 

QUÈ? Els continguts de les converses les podreu escollir segons les vostres necessitats professionals i personals.

QUAN? Podreu realitzar aquesta formació durant un període màxim de 4 mesos, de setembre a desembre de 2018, on sou vosaltres qui definireu les dates segons la vostra disponibilitat dins d’aquest període i amb la possibilitat de continuació.

durada i COST? Podeu escollir entre els següents paquets segons la durada de la formació, la qual s’estructurarà en sessions de mitja hora:

  • 6 hores (12 sessions): 360 €
  • 8 hores (16 sessions): 440 €

Aquesta formació és personal i específica, ja que s’adapta a les necessitats, al nivell i a l’horari de cada alumne. Per aquest motiu, el cost no es podrà bonificar a través del crèdit del sistema de bonificació, però podeu emprar el Fons d’Educació i Promoció de les cooperatives.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x