Activitats formatives

Català Nivell de Suficiència

Data: 21/02/2018 al 09/06/2018
Preu: 350€ (255,46€ bonificables)
Durada: 100 hores (4 ECTS - UOC)
Àrea formativa: Idiomes
Termini d'inscripció: 22/01/2018
Inscriu-te

Idioma

Català

Objectius

Els alumnes que hagin assolit el nivell es podran presentar a la prova interuniversitària que convoquen els serveis lingüístics universitaris (CIFOLC) per obtenir el certificat oficial de Nivell de Suficiència (nivell C).

  • Comunicar-se en la varietat estàndard, per escrit i oralment, de manera fluida en situacions comunicatives de caràcter formal i en qualsevol àmbit social, laboral o acadèmic.
  • Tenir un bon domini de la llengua catalana en general i saber expressar-se amb fluïdesa i espontaneïtat.
  • Afrontar un ventall força ampli de situacions de comunicació amb prou independència per no haver de limitar-se a intervencions breus.

Programa

Tasques de producció oral i escrita

  • A cada unitat s’hauran de resoldre activitats per treballar qüestions de gènere textual i aspectes gramaticals que ajudaran a assolir els coneixements necessaris per a cada tasca. A més, cal fer una col·laboració no avaluable de reflexió o de debat sobre el tema que es tracta a cada unitat, mitjançant una intervenció obligatòria. 

Exercicis autocorrectius d'aspectes lingüístics o gramaticals

  • Es tracta d'exercicis plantejats seguint el format de la prova interuniversitària, corresponent a coneixements gramaticals i lèxics. Les persones que tinguin la intenció de presentar-se a la prova CIFOLC, per obtenir el certificat oficial de suficiència, podran exercitar aquesta part. Aquestes activitats no són avaluables, i l'estudiant les podrà autocorregir.

Requisits tècnics

S'haurà de disposar d'un ordinador amb connexió de banda ampla amb sortida de veu.

Cursos relacionats:

BUREAU VERITAS
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x