Agenda

07/03/2017

Reunió Grup de Llet FCAC

11.00 h
Vic

Reunió per a les cooperatives federades al Grup de Llet que té per objectiu informar de les principals novetats que les afecten i debatre sobre la situació actual del sector.

Si desitgeu ampliar la informació, no dubteu a trucar a l’Àrea d’Assessorament Agroalimentari: 932 292 017.

del 17/03/2017 al 19/03/2017

145a Fira Sant Josep

MOLLERUSSA

17/03/2017

Jornada tècnica: Control de PRRS a nivell territorial

10.45 h
Ivars d'Urgell

El PRRS és la malaltia porcina que actualment genera més pèrdues econòmiques i les múltiples vies de transmissió fan que el seu control necessiti abordar-se des d’un punt de vista de territori. Així ho ha entès la Interprofessional del porcí, INTERPORC, que finança diversos plans de control a nivell regional, amb l’objectiu d’assolir l’estatus sanitari capdavanter que com a país exportador necessitem.


La jornada té per objectiu analitzar si les mesures actuals de bioseguretat que s’estan aplicant són suficients i com es podria millorar el control de la malaltia a nivell de granja i de territori. També es debatran les vies per aconseguir la màxima implicació de l’Administració, dels tècnics veterinaris i del sector productor i transformador.

 

PROGRAMA

 

10.45 h  Recepció dels assistents.


11.00 h  Benvinguda. Sr. Josep Coll, president de la Cooperativa del Camp d’Ivars d’Urgell SCCL.


11.05 h  Presentació de la jornada. Sr. Ramon Armengol, responsable sectorial de porcí a FCAC i Cooperativas Agro-alimentarias.


11.15 h  Els plans de control regional de PRRS: situació i reptes futurs Sr. Jordi Baliellas, col·laborador tècnic INTERPORC (GSP).


11.45 h  Com oficialitzar els plans de control de PRRS. Sra. Cristina Massot, cap del Servei de Prevenció en Salut Animal.


12.30 h  Taula rodonda: estem preparats per fer front a les amenaces sanitàries? Moderador: Sr. Ramon Armengol, responsable sectorial de porcí a FCAC i Cooperativas Agro-alimentarias. Participen: Sr. Jordi Baliellas, d'INTERPORC; Sr. Gerard Martin, de la UAB; i Sra. Cristina Massot del DARP.


13.30 h  Cloenda.
 

Podeu consultar el programa prement el següent enllaç: jornada tècnica control PRRS a nivell territorial

BUREAU VERITAS
Singulars
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x