El passat divendres, més de quaranta persones van viure l’inici d’una nova temporada del sopar sensorial ViNitCultura. El celler modernista de Nulles torna a esser un escenari espectacular per la visita nocturna teatralitzada i el sopar maridatge de fins a cinc plats i degustacions dels millors vins i caves Adernats.
Per la nova temporada, des de l’equip d’enoturisme d’Adernats s’ha preparat un seguit de millores. Per una banda, un nou equipament sonor, fa les delícies dels assistents amb efectes de so que recorren el celler tant en la visita com en el sopar. Una nova teatralització també sorprèn al visitant amb l’aparició de personatges que ajudaran a entendre la cultura vinícola. En l’aspecte gastronòmic, la cuina de fusió va arribar a la ViNitCultura amb el Joan Castells, xef del Portal 22 de Valls.
L’experiència, que comença amb una copa de cava de benvinguda, i continua amb una visita a les vinyes on s’explica el cultiu, l’entorn i la importància del clima. Tot seguit es torna al Celler, on el visitant hi trobarà una posada en escena a través de l’espectacular arquitectura centenària amb entorxes, llums d’oli i espelmes, amb l’objectiu de que el “misteris” del vi siguin desvetllats. Finalment, un sopar maridatge sota els arcs modernistes per despertar els cinc sentits. Entre sorpreses i jocs, els assistents van degustar un complert menú gastronòmic amb productes de proximitat i cuina de fusió maridada amb els més destacats vins i caves Adernats, tots productes elaborats en el mateix celler modernista de 1917.
Aquesta Activitat és una de les més singulars d’un seguit de riques i variades propostes que ens presenta Adernats. Les properes dates són el 8 de Maig, el 12 de Juny i el 3 de Juliol. Altres propostes com l’Origen de la Calçotada o esmorzars entre vinyes, també complementen les visites guiades de cada cap de setmana a la Catedral del Vi de Nulles. El 31 de Juliol, es celebra la considerada “Festa Major del Vi”, l’anomenada VINITfest que cada estiu congrega més de mig miler de persones en una nit màgica.
Més informació
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h