Carregant web FCAC

L’empresa perellonenca ha rebut el 1r Premi a la Mel de Romaní

Mel Muria guardonada al VIII Concurs de Mels “Reina de Mels” de Fira Q de Balaguer

29/04/2015

Mel Muria, empresa del Perelló (Baix Ebre) que des de fa sis generacions es dedica al món de l’apicultura, ha estat guardonada aquest cap de setmana amb el 1r Premi a la Mel de Romaní al VIII Concurs de Mels “Reina de Mels” de Fira Q de Balaguer (Lleida).

L’edició d’enguany d’aquesta Fira de productes alimentaris i elaboracions de qualitat, celebrada a les Terres de Ponent, ha tingut molt bona acollida i ha rebut la visita d’un miler de persones d’arreu del principat, que han pogut gaudir dels productes que oferien els quasi 150 expositors.

A banda de demostracions de cuina i còctels, tastos d’oli i vi, a la mostra s’hi han celebrat concursos de cuina amateur, de mel i una jornada tècnica d’apicultura.

La Fira ha comptat amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que ha fet entrega dels guardons.

 

Més informació

SINGULAR PRESS
Tel. 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya