Carregant web FCAC

"Les Sorts Sycar" despunta en diversos concursos internacionals, seguit per "El Pinyeres" i "Solà Fred"

25/05/2015
Les Sorts del Celler el Masroig
Les Sorts del Celler el Masroig

Els vins del Celler Masroig es veuen reconeguts, un cop més, pel context internacional. El Concours Mondial de Bruxelles, els Decanter World Wine Awards (DWWA) i l’International Wine Challenge (IWC) premien diferents vins del celler més gran de la DO Montsant. "Les Sorts Sycar" ha estat el més apreciat, enduent-se així una medalla d’or al concurs belga i una de bronze al britànic IWC 2015. "El Pinyeres 2012" el segueix amb una medalla d’or al concurs de Brussel·les i una medalla de reconeixement als DWWA 2015. Per últim, "Solà Fred 2013" també s’ha vist guardonat amb una medalla de reconeixement al concurs britànic IWC d’aquest any.

"Les Sorts Sycar 2012" és un vi intens i molt elegant, que combina la tradicionalitat de les vinyes velles de Carinyena (Samsó) i la modernitat del Syrah, l’última varietat forana plantada a la zona. "El Pinyeres 2012", un cupatge de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon, veu renovada la seva imatge per transmetre amb més fidelitat l’elegància que el caracteritza, amb una personalitat especialment fidel a l’esperit del poble del Masroig. Pel que fa l’últim vi reconegut, el "Solà Fred 2013", representa la base del Celler Masroig a partir de la qual es construeix tota la família de vins. Es tracta d’un monovarietal de Carinyena que representa perfectament la tipicitat de la varietat a la zona del Montsant.

Els premis rebuts per aquests tres vins negres, posicionats en diferents gammes dins el mercat, són sinònim de la feina ben feta en els productes del Celler Masroig. Els resultats obtinguts encoratgen tot l’equip a seguir treballant en la mateixa direcció per tal de, dia a dia, continuar millorant i donar a conèixer el seus vius arreu del món.

 

Més informació

Èlia Campreciós
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya