Carregant web FCAC

Cellers Domenys presenta el seu nou vi DOMENIO a la Fira del Trepat

La sisena edició d’aquesta mostra de vi i art tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Barberà de la Conca

26/06/2015
Gamma Domenio de Cellers Domenys
Gamma Domenio de Cellers Domenys
Gamma Domenio de Cellers Domenys
Gamma Domenio de Cellers Domenys
Cellers Domenys a la Fira del Trepat 2015
Cellers Domenys a la Fira del Trepat 2015

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), donarà a conèixer un dels nous vins DOMENIO en la sisena edició de la Festa del Trepat.

En aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juny a Barberà de la Conca, també es podrà degustar la nova anyada 2014 del Comanglora Trepat, un rosat fresc, agradable al paladar i altament aromàtic; així com del cava Les Tres Naus Rosat Trepat Brut: un cava fresc, amb aromes de fruites vermelles, amb una bombolla molt integrada i amb un pas per boca agradable: deixant un record golós i afruitat.

La Festa del Trepat és un esdeveniment que marida el vi i l’art en un entorn de indiscutible bellesa com són els diferents portals de les cases. Cellers Domenys estarà present al Portal Cal Molineret i comptarà amb l’artista Miquel S. Jassans. Els horaris de la Mostra Vi + Art són dissabte 27 de juny d’11 h a 14 h i de 18 h a 23 h; i diumenge 28 de juny d’11 h a 15 h.

Els nous vins Domenio

Cellers Domenys treu al mercat una nova trilogia fruit de la collita de l’any 2013: DOMENIO Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma DOMENIO representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.

Com manifesta, Lluís Urgell, president de Cellers Domenys, “aquesta nova producció neix de l’afany i el compromís de Cellers Domenys d’impulsar un projecte vitivinícola molt arrelat als territoris on tenim presència i a on ens devem”.

El DOMENIO Trepat i l’Ull de llebre són dos vins de la DO Conca de Barberà i el SUMOI pertany a la DO CATALUNYA ja que el seu raïm prové de la zona de Rodonyà, una de les cooperatives fusionades. En definitiva, una mostra més del gran potencial vitivinícola de Cellers Domenys i el seu desig de preservar el patrimoni vegetal de la seva àrea d’influència.

Els vins DOMENIO deuen el seu origen a la plataforma tecnològica Domenio Vitis: una eina tecnològica pionera en la gestió més tecnificada i rigorosa de les vinyes d’organitzacions productores de vins i caves. L’any 2012, Cellers Domenys va ser distingit per la Generalitat de Catalunya amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en la modalitat d’agroindústria, per aquesta eina.

Una mostra de l’estret vincle entre els nous vins DOMENIO i l’eina Domenio Vitis ja està present al propi logotip. L’anagrama està encapçalat per la D de “DOMENIO” a la part superior a mode de representar el control, el domini, la supervisió. El raïm hiperconnectat representa les dades, la connectivitat. I els grans de raïm ens fan també referència al procés que du a terme Cellers Domenys en les fusions dels diferents territoris/parcel·les.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya