L’Hotel Rural Cal Cabré i el Celler Masroig organitzen un dinar maridatge el pròxim dissabte 4 de juliol, dins el context del Festival En Veu Alta (EVA). La proposta pretén establir-se dins el calendari d’activitats com un referent de qualitat i d’interès gastronòmic.
L’esdeveniment culinari tindrà lloc a l’antic celler de l’establiment rural, dins un espai ple d’història i molta personalitat. El maridatge, que serà guiat tant per personal del Celler com de l’Hotel Rural, consistirà en diferents plats acompanyats de 3 vins i uns postres maridats amb mistela negra.
Aquesta activitat vol enriquir el calendari del ja establert Festival EVA, una trobada de referència cultural per la narració i la tradició oral. Amb propostes per tot tipus de públic i de totes les edats, és una experiència única en emplaçaments ben singulars i vinculats al territori. D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.
Més Informació
DIA: 4 Juliol
HORA: 14.15 h
LLOC: C. Soldevila, 21 - Pradell (Mapa de localització)
PREU: 25 euros (places limitades)
RESERVES: Inés / Cruz - 647 72 53 07
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h