Carregant web FCAC

El Festival “En Veu Alta” acull un dinar maridatge a mans de Celler Masroig i l’Hotel Rural Cal Cabré

Els vins del Celler Masroig i els àpats elaborats per l’Hotel Rural Cal Cabré es faran lloc entre els contes recitats del Festival EVA, a Pradell de la Teixeta, que celebra, enguany, la seva sisena edició

29/06/2015

L’Hotel Rural Cal Cabré i el Celler Masroig organitzen un dinar maridatge el pròxim dissabte 4 de juliol, dins el context del Festival En Veu Alta (EVA). La proposta pretén establir-se dins el calendari d’activitats com un referent de qualitat i d’interès gastronòmic.

L’esdeveniment culinari tindrà lloc a l’antic celler de l’establiment rural, dins un espai ple d’història i molta personalitat. El maridatge, que serà guiat tant per personal del Celler com de l’Hotel Rural, consistirà en diferents plats acompanyats de 3 vins i uns postres maridats amb mistela negra.

Aquesta activitat vol enriquir el calendari del ja establert Festival EVA, una trobada de referència cultural per la narració i la tradició oral. Amb propostes per tot tipus de públic i de totes les edats, és una experiència única en emplaçaments ben singulars i vinculats al territori. D’aquesta manera, Celler Masroig pretén aportar aquest lligam emocional amb la terra, amb els seus vins, dins d’un espai característic, elegant i molt especial, l’Hotel Rural Cal Cabré.

 

Més Informació

DIA: 4 Juliol
HORA: 14.15 h
LLOC: C. Soldevila, 21 - Pradell (Mapa de localització)
PREU: 25 euros (places limitades)
RESERVES: Inés / Cruz - 647 72 53 07

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya