Celler Masroig dóna el tret de sortida a noves activitats gastronòmiques de cara a l’estiu. Per tal de complementar les experiències enoturístiques amb les que ja treballa habitualment, comptarà amb els restaurants Hostal Sport i Mas Trucafort per tal d’oferir un producte enogastronòmic més complet i d’alta qualitat.
El primer àpat del dia, i el més important, és una de les especialitats de l’Hostal Sport, que ofereix suculents plats de tradició catalana per esmorzar, elaborats a partir de productes de qualitat i proximitat al bell mig de la vila de Falset. El matí segueix amb una visita guiada al Celler Masroig, que compta amb unes instal·lacions centenàries plenes d’història, i un posterior tast de vins d’alta gamma del Celler.
El Restaurant Braseria Mas Trucafort, que està ubicat a 1,5 km de Falset, aposta per un “arròs de tros” per dinar, un plat elaborat amb els millors productes seleccionats, locals i d’alta qualitat, acompanyat per Les Sorts Jove o Les Sorts Rosat, dos dels vins representatius del Celler Masroig. Aquest àpat també es complementa amb una visita a les instal·lacions del Celler i un posterior tast.
Les dues propostes pretenen acostar tot tipus de públic per tal que gaudeixi d’una jornada explosiva en tots els sentits, on pugui conèixer de ben a prop la gastronomia i l’enoturisme, dos plats forts i de qualitat de la cultura a la comarca del Priorat.
Més informació / Consultar preus
Èlia Campreciós, Celler el Masroig
Tel. 977 825 026 - 646 743 922
elia@cellermasroig.com
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h