Carregant web FCAC

Falset Marçà amplia horaris i espais de tast a l’estiu

Amb l’objectiu de seguir potenciant l’enoturisme al Priorat i adaptar-se a les noves demandes, la Cooperativa potencia l’oferta de visites

02/07/2015
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà
Sala de Tast de la Cooperativa Falset Marçà © Cooperativa Falset Marçà

La Cooperativa Falset Marçà manté l'aposta per l'enoturisme al Priorat durant els mesos d'estiu i la reforça amb l'obertura de la sala de tast cada dia de la setmana perquè els visitants puguin descobrir els vins del celler centenari fora dels horaris de visita de la Catedral del Vi, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell.

La sala de tast romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de matí i tarda* per acollir tots els visitants que vulguin tastar vins de les diferents gammes que elabora el celler de la DO Montsant, principalment Ètim i Castell de Falset.

L'ampliació d'activitats demostra la voluntat de seguir millorant l'oferta enoturística que també es fa palesa amb una programació regular de visites al celler per la tarda. Fins ara, la visita "Arquitectura i vi" només es podia realitzar en horari de matí i aquest estiu també s'han programat de dilluns a dissabte a les 16.30h per donar més opcions als visitants.

Al mes d'agost, Falset Marçà recupera les visites a "Sol i Serena" que permeten tastar els singulars vins ranci i dolços del celler coincidint amb el capvespre. Al terrat de la Cooperativa i just en el moment en què es pon el sol, el celler proposa un tast de vins amb un mosset que prepara l'Hotel Hostal Sport. "Sol i Serena" tindrà lloc els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d'agost i cal efectuar reserva prèvia per disposar d’entrada.

Cal recordar que la Cooperativa Falset Marçà ha obtingut el I Premi Enoturisme de la DO Montsant per "haver bastit una sòlida oferta que complementa amb la seva activitat vinícola i contribueix a la promoció turística del territori". El jurat de la DO Montsant ha reconegut la proposta enoturística de Falset Marçà amb el guardó i aquesta referència:

La Cooperativa Falset Marçà ha definit una programació regular, estable i diversificada, ha cercat la complicitat i la col·laboració amb altres agents turístics i promotors culturals de la zona, i ha estat peça clau en l’impuls d’iniciatives turístiques d’abast comarcal. En els darrers anys, el nombre de visitants que han gaudit de l’espectacularitat del seu celler modernista, dels seus vins i la seva història no ha parat de créixer. El passat 2014 van ser més de 7.000 persones les que van prendre part d’alguna de les activitats enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà.

 

Programa de visites

Arquitectura i vi (visita estàndard)
De dilluns a divendres: 12h i 16:30h
Dissabte: 16:30h

La visita d'en Blai (visita teatralitzada)
Dissabte i diumenge: 12h

Sol i Serena
Dissabtes del mes d'agost: 1 - 8 - 15 - 22 - 29
Per participar en aquesta activitat és imprescindible fer reserva prèvia, com a mínim amb 5 dies d'antelació. Places limitades.
També es pot reservar per a grups de mínim 10 persones, altres dies de la setmana.

*Horari d'obertura de la Sala de Tast
MATÍ: de 10.30h a 12h (just abans de l'inici de la visita)
TARDA: de 18h a 19.30h (just en acabar la visita)

 

Més informació

Propostes enoturístiques de la Cooperativa Falset Marçà

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya