Per tercer any consecutiu, La Fageda inicia la seva temporada d’estiu i de gelats amb un acte al Palau de la Música de Barcelona. Enguany es presenta el vídeo enregistrat a la granja de La Fageda amb el vocalista de Teràpia de Shock, Ferran Massegú. Seguidament el grup farà una actuació en directe. L’acte, que presentarà Cristóbal Colón, fundador i president de La Fageda, es clourà a la mateixa sala Orfeó Català del Palau, amb una demostració de receptes de gelats de La Fageda i maridatges amb melmelada de la mateixa marca a càrrec de Neus Rabionet, cuinera de Ripoll que ha treballat en diferents restaurants amb estrella Michellin i que actualment ho és de La Fageda.
En acabar l’acte, s’oferirà als assistents un tast de gelats de La Fageda.
La Fageda és una entitat sense ànim de lucre amb prop de 300 persones, 60% de les quals presenten malaltia mental o discapacitat intel·lectual, que fabriquen iogurts, postres làctiques, melmelades i gelats o presten serveis de jardineria. També hi ha usuaris del Taller de teràpia ocupacional i de llars-residència.
Teràpia de Shock és un grup de pop-rock creat l'any 2006 per uns joves de les Preses (la Garrotxa). Són especialment coneguts pel tema “Sense tu”, autèntic hit musical i banda sonora de la sèrie “Polseres vermelles”. El grup està oferint aquest estiu una gira de concerts per Catalunya presentant el seu darrer treball 100.000 històries.
Més informació
Dia: dimecres 8 de juliol de 2015
Hora: 17.45h
Lloc: Palau de la Música Catalana (C. Palau de la Música, 4-6)
Vídeo teaser de l’actuació de Teràpia de Shock a la granja de La Fageda
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h