El divendres 31 de Juliol torna la VINITFEST en la que serà la seva quarta edició. La Catedral del Vi de Nulles tornarà a ser el màgic espai que l’acull, l’any passat es va omplir amb més de mig miler d’assistents i aquest any espera repetir assistència. Els vins i caves Adernats, celebren aquesta festa com a culminació a un nou any d’èxits en l’enoturisme i la viticultura (guardonats amb la Promoció Empresarial als premis CEPTA 2015), just abans de començar la verema que donarà els fruits del 2016.
Aquest any se suma una millora gastronòmica i temàtica amb la unió simbòlica de tres Cooperatives amb històries similars com són la de Nulles, Capçanes i els Arrossaires del Delta, que seguiran col·laborant més endavant en altres projectes.
L’edició d’enguany també comptarà amb dos grups de música de renom, reputats restaurants i productors del territori, un grapat d’artistes i la tematització del folklore popular de principis de segle XX.
És per aquests motius, per la unió i difusió de la cultura popular i gastronòmica del nostre territori, per ser un projecte singular i de referència al Camp de Tarragona i arreu de Catalunya, que esperem sigui del vostre interès i vinguin a coneixen tots els detalls.
La presentació serà dimarts 14 de Juliol, a les 11 h, al nou espai audiovisual del celler modernista de Nulles. L’acte començarà amb una roda de premsa dels organitzadors i col·laboradors i una gran foto de família, després es farà un tast del què serà la VINITFEST 2015 amb una actuació musical, una tapa de paella d’Arrossaires del Delta, de la mà d’Àngel Soler, un tast de vins de Capçanes i Adernats i l’actuació d’un artista.
DIMARTS 14 DE JULIOL / 11H
CATEDRAL DEL VI DE NULLES / CELLER MODERNISTA
PRESENTACIÓ VINITFEST 2015
RODA DE PREMSA
JOAN CASTELLVÍ (Gerent Nulles)
ENRIC BATLLE (Gerent Arrossaires)
JOAN M. SABATÉ (Gerent Capçanes)
ORGANITZACIÓ / CONTACTE
ADAM ALBERT (Imatge - comunicació) - 690 643 701
FRANCESC BORONAT (enoturisme) - 618 134 209
ADERNATS - 977 602 622
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h