Carregant web FCAC

Del Priorat a la Ribera d’Ebre: una experiència singular

Hotel Rural Cal Cabré, Enblau i Celler Masroig llancen un nou paquet per tal de potenciar el turisme a les comarques del Priorat i la Ribera d’Ebre a través d’aquesta experiència que recull enoturisme, contacte amb la natura, aventura i benestar

22/07/2015

Siurana Tours és l’agent turístic que promocionarà, a través del seu web www.siuranatours.com, aquesta experiència pensada per un cap de setmana per les comarques del Priorat i la Ribera d’Ebre. Els tres actors turístics proposen una escapada durant dos dies per gaudir del paisatge i la natura fent esport amb Enblau; per degustar i descobrir els vins del Celler Masroig; i per omplir de benestar una escapada a l’Hotel Rural Cal Cabré.

El paquet de SIURANA TOURS inclou:

HOTEL RURAL CAL CABRÉ
Allotjament 2 nits + Esmorzar amb productes naturals i de proximitat + Detall de benvinguda + 10% descompte en un sopar + Accés gratuït piscina (temporada) + Check out a les 14h.

CELLER MASROIG

Visita i degustació de vins (1.30h/2h) + Passejada per les vinyes + Degustació d’oli + 2 copes de vi del Celler Masroig
*Nens gratuït fins els 12 anys

ENBLAU

Ruta guiada en caiac pel riu Ebre (1h/1.30h) + Exclusivitat (sense barrejar grups) + Petit refrigeri + Reportatge fotogràfic + Vehicle de suport i servei de retorn al cotxe (si és necessari) + Material de seguretat (i bosses/bidons estanc) + Assegurança d’accidents.
*Ampli ventall de talles d’armilles de seguretat *Nens a partir dels 3 anys amb nocions de natació

 

Més informació
http://www.siuranatours.com/producte/del-priorat-a-la-ribera

 

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya