Carregant web FCAC

La verema t'espera al Celler Masroig

Celler Masroig amplia i millora la seva oferta d’experiències enoturístiques durant el període de verema 2015 per tal de compartir amb el visitant l’època més intensa del món vitivinícola

31/08/2015
Viu la Verema amb Celler Masroig
Viu la Verema amb Celler Masroig © Celler Masroig

L’època de la recollida del raïm és un dels moments més esperats de l’any pel món del vi. Per aquest motiu, Celler Masroig pretén proporcionar una experiència real i directa amb les tasques desenvolupades durant el període de verema als seus visitants, ampliant i millorant la seva oferta enoturística. Aquest mes de setembre, l’aventura comença al Celler Masroig.

Viu la verema amb Celler Masroig 2015

Un any més, “Viu la verema” pretén ser una activitat divertida i enriquidora. La seva finalitat, més enllà de l’aprenentatge, és compartir les emocions de la recollida dels fruits que donaran lloc als nostres vins. Enguany, per primer cop, qui ens acompanyi podrà fer la feina de viticultor: conèixer i practicar la tècnica de veremar. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.

L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2015).

Vins a tot terreny

Per tal de descobrir els orígens del vi des de l’aventura, Celler Masroig proposa una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori. Amb els cotxes tot terreny de Rutes Borrell, l’experiència enoturística s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.

L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2015).

 

Més informació

Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com / elia@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 /646 743 922

  • Es requereix reserva prèvia. Les reserves es tanquen dijous de cada setmana.
  • La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema.
  • Consultar preus per a cada activitat.

www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya