L’època de la recollida del raïm és un dels moments més esperats de l’any pel món del vi. Per aquest motiu, Celler Masroig pretén proporcionar una experiència real i directa amb les tasques desenvolupades durant el període de verema als seus visitants, ampliant i millorant la seva oferta enoturística. Aquest mes de setembre, l’aventura comença al Celler Masroig.
Viu la verema amb Celler Masroig 2015
Un any més, “Viu la verema” pretén ser una activitat divertida i enriquidora. La seva finalitat, més enllà de l’aprenentatge, és compartir les emocions de la recollida dels fruits que donaran lloc als nostres vins. Enguany, per primer cop, qui ens acompanyi podrà fer la feina de viticultor: conèixer i practicar la tècnica de veremar. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.
L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2015).
Vins a tot terreny
Per tal de descobrir els orígens del vi des de l’aventura, Celler Masroig proposa una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori. Amb els cotxes tot terreny de Rutes Borrell, l’experiència enoturística s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.
L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2015).
Més informació
Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com / elia@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 /646 743 922
www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h