Donant un pas més en la seva expansió, la marca de mel de luxe artMuria ha arribat al mercat belga, amb la distribució de les seves quatre varietats (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a les botigues gourmet més emblemàtiques de Brusel·les i ciutats properes.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria l'any passat: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats.
Segons Rafel Muria, president d’artMuria: “La nostra feina, semblant a la de les abelles, consisteix en conquerir i fidelitzar els paladars més exigents. Arribar a Bèlgica, un país amb una àmplia tradició en productes dolços, és una excel·lent oportunitat per seguir donant-nos a conèixer a nivell europeu i per extensió a nivell mundial”.
Des d'aquest mes de setembre, la col·lecció es comercialitza a Bèlgica en els seus formats individuals de 40, 170 i 440 grams i també en els seus estoigs de luxe format regal: 1 pot de 440 grams, 4 pots de 170 grams i 4 pots de 40 grams de sabors variats.
Properament la marca també estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en els darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h