La marca de mel de luxe artMuria ha confirmat la seva presència al Fòrum Gastronòmic Girona 2015. La present edició se celebra, del 15 al 17 de novembre, al Palau de Congressos i Fires de Girona. (Pavelló I/ estands 71-72).
El programa d'activitats del Fòrum Gastronòmic Girona 2015 compta, un cop més, amb professionals de primer nivell com els germans Roca, Jordi Cruz, Sergio i Javier Torres, entre d'altres, així com amb reconeguts xefs francesos, italians i de la comarca amfitriona de l’Empordà (Girona).
Aquesta edició, que té l'arròs com a principal protagonista, oferirà als visitants diverses sessions de cuina en directe, un ampli espai de restauració amb una oferta variada d'arrossos i un innovador concurs de cuina.
Durant la mostra, el Col·lectiu de Cuina la Ràpita-Delta de l'Ebre oferirà degustacions basades en l'arròs com el postre Escuma de Dely Rice Molí de Rafelet, elaborat amb mel de taronger artMuria.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la marca artMuria el 2014: quatre varietats de mel d'excel·lent qualitat (romaní, taronger, alta muntanya i bosc), en diversos formats i amb presentacions de luxe.
Recentment ha iniciat la seva distribució al Regne Unit, de la mà de Harrods, a Bèlgica i aviat estarà disponible en els establiments i cadenes més prestigiosos de les principals ciutats del món: Europa, els Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.
La companyia, que manté un creixement sostingut, ha rebut diversos reconeixements en los darrers anys per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.
Més informació
SINGULAR PRESS
Tels.: 937 117 339 / 644 162 218
info@singularpress.com
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h