El diumenge 13 de Març tanquem la temporada de calçots amb la primera edició de "La Salsa de la Calçotada". Una festa al voltant de la cultura del calçot amb música, gresca i els millors productes de proximitat. Tot en un entorn incomparable com la plaça entre vinyes de Casafort - Nulles. Un dia únic per gaudir de la riquesa gastronòmica i cultural de l'Alt Camp, una de les més singulars i identitàries de Catalunya.
Una calçotada festiva i compromesa amb producte exclusivament de l'Alt Camp. Una unió insòlita de productor i elaboradors al voltant de la calçotada. Es podrà gaudir de calçots local IGP Valls (Mas Capestany). Salsa de calçot amb fruits de la terra (Quinta Forca i Coll de Nulles). Corder d'Alcover (Queviures el Portal). Xarcuteria artesana (Rosa de la Carn). Pa i postres d'autor (Forn de Nulles). Vins i caves (Adernats - Vinícola de Nulles). Vermut Montseta (Valls). Música popular amb 'Fenya Rai' (Valls).
Més informació
Detall de l'acte
12H - VERMUT MUSICAL DE BENVINGUDA
14H - CALÇOTADA COMPROMESA
16H - CONCERT AMB 'FENYA RAI'
Places limitades a 100 persones. Copa de regal.
Informació i reserves al 977 602 622 /ext. 105
Organitza: La Quinta Forca, El Coll de Nulles i Adernats
Col·labora: Rosa de la Carn, Mas Capestany, Queviures el Portal i Ajuntament de Nulles
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h