Comunicats de premsa

La Fageda presenta els nous iogurts sense lactosa i amb estèvia a Alimentaria

20/04/2016

Un espai de showcooking, tastets i animació completen la seva participació a la Fira

La Fageda presenta a Alimentaria diferents novetats, entre les que destaca el llançament de nous iogurts i el redisseny de l’embalatge dels mateixos. Tant pel que fa la renovació del packaging com a las noves referències de làctics, es tracta de la innovació més notòria que s’ha produït en els 23 anys de fabricació i comercialització de iogurts “La Fageda”. Les 3 noves referències són el iogurt sense lactosa i dos desnatats edulcorats amb estèvia: natural i amb gust de maduixa. La sortida al mercat dels nous productes, prevista per a la propera tardor, respon a una demanda dels consumidors desitjosos d’ampliar la gamma de desnatats, de manera que es mantingui la cremositat característica dels iogurts sencers. Els nous desnatats s’edulcoren amb estèvia natural i per tant no tenen contingut calòric. D’altra banda, s’atén una aspiració del col·lectiu d’intolerants a la lactosa, oferint-los un iogurt que manté tota la proteïna i el gust del iogurt original.

L’altre fet destacat és el format i les activitats que tindran lloc a l’estand d’Alimentaria, ja que a banda de la presència comercial i d’atendre proveïdors i clients, s’hi ha instal·lat un espai de maridatges per celebrar-hi Showcookings i oferir elaboracions gastronòmiques combinades amb melmelades. Tanmateix, el primer dia del saló, un percussionista sorprendrà els assistents amb una Jam Session realitzada amb els pots de productes de La Fageda. L’espai de cuina o Showcooking, centrat en els “maridatges” o plats que combinen amb les melmelades de La Fageda, estarà animat per reconeguts professionals de la gastronomia: David Pallàs, com a mestre xocolater, Daniel Jordà, mestre forner i Fàtima Gismero pastissera especialista en esferificacions, junt amb Neus Rabionet, antiga cuinera del Restaurant Ca l’Enric (*Michelin) i actualment responsable de cuina a La Fageda.

Amb la nova gamma de iogurts i postres, La Fageda arriba a les 21 referències. Les vendes de làctics durant el 2015 han estat de 14 milions d’euros, un 2% per sobre de l’any anterior.

La Fageda, creada a Olot l’any 1982, dóna feina o ocupació a 310 persones, la majoria de les quals presenta discapacitat psíquica o malaltia mental. A banda de fabricar productes i prestar serveis assistencials, La Fageda porta una granja de vaques i el manteniment de zones verdes i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

Més informació

PROGRAMA D'ACTIVITATS

UBICACIÓ ALIMENTARIA
INTERLACT, Pavelló 4, Nivell 0, Estand B-241

Font: La Fageda
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19 14/07/2020 Pressupost insuficient, complicada verificació dels danys i molts productors queden exclosos de les mesures La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb...
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya 01/07/2020 La nova metodologia aplicada enguany permet monitoritzar millor el potencial productiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un increment de l’11,8% en la producció...
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó 29/06/2020 El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli...
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme 26/06/2020 El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament...
#Plantaelseurecord, la iniciativa solidària de Corma en front la crisis de la COVID-19
#Plantaelseurecord, la iniciativa solidària de Corma en front la crisis de la COVID-19 17/06/2020 Corma donarà 1€ a la Fundació Psicologia sense Fronteres del benefici amb la venda de cada olivera o roser La cooperativa de productors de planta ornamental, CORMA, junt amb l’agència de...
La FCAC alerta que la forta afectació de la granissada en fruita de pinyol pot perjudicar greument les cooperatives
La FCAC alerta que la forta afectació de la granissada en fruita de pinyol pot perjudicar greument les cooperatives 17/06/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que els danys causats per la pedregada d’ahir al vespre a diverses localitats del Segrià pot perjudicar greument les cooperatives...
La FCAC, preocupada perquè es desploma el mercat de l’ametlla
La FCAC, preocupada perquè es desploma el mercat de l’ametlla 16/06/2020 A la Llotja de Reus, la cotització de l’ametlla ha caigut de 5,30€/kg gra (gener) a 3,40 €/kg (segona setmana de juny) La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa...
FCAC reclama presència a Consell Direcció de l’Agència de la Natura de Catalunya
FCAC reclama presència a Consell Direcció de l’Agència de la Natura de Catalunya 15/06/2020 El 20% de la població té cura del 80% del territori i cal garantir que la seva veu serà escoltada en un òrgan que, d’un total de 19 membres, només té 1 representant del sector agrari La...
La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera
La Llei de protecció d'oliveres monumentals aprovada pel Parlament no contempla un import suficient per a cada olivera 03/06/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos i l’Associació de Cooperatives de l’Oli del Baix Ebre i Montsià adverteixen que la Llei de protecció d’oliveres...
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva
La FCAC se suma a la sol·licitud d’ajut urgent per a la planta viva 02/06/2020 Davant possibles rebrots, les associacions sol·liciten que aquest sector pugui continuar obert, complint les normes de seguretat, com es va fer en altres països de la UE La Federació de...
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE
La FCAC, crítica amb la retallada del 9,1% de la PAC en el Marc Financer Plurianual UE 28/05/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la proposta de la Comissió Europea de reduir un 9,1% el pressupost de la Política Agrària Comuna (PAC) dins del...
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19
FCAC proposarà, a la consellera Teresa Jordà, 50 mesures front a la crisi de la Covid-19 26/05/2020 A continuació, ronda de reunions perquè les mesures -d’àmbit català, estatal i europeu- s’integrin al pla de treball global de la Generalitat En paral·lel, cal suport directe per a...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x