La família Muria, apicultors des de 1810, ha llançat Bio Muria, una nova gamma de productes ecològics.
Muria va presentar aquesta col·lecció de producte natural i ecològic la passada setmana a la 25a edició de la Fira Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i aquesta setmana a Alimentària (Barcelona).
Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecològica, Mel de Sabors i Xarops i Suplements Alimentaris.
Mel Ecològica / Col·lecció d’11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.
Mel de Sabors / Col·lecció de 12 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.
Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3ª edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i taronja i les píndoles Defenmur, Estimur i Geliomur.
La família Muria, amb sis generacions d'apicultors, ha unit la tradició del saber fer dels seus antecessors, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.
A la finals de 2014 Muria va llançar artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc). Aquesta mel d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, es comercialitza en diversos formats i amb presentacions de luxe i es distribueix en països com França, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit, entre altres. Els productes d’artMuria també són presents a Alimentària 2016.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h