Les cooperatives agràries catalanes participen a Alimentaria amb tres showcookings i un tast de vins criança. Es tracta d’accions promogudes per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Departament d’Agricultura i Prodeca, per donar a conèixer als professionals i consumidors les noves tendències de la indústria agroalimentària cooperativa.
Igualment, una vintena d’empreses cooperatives catalanes tenen presència amb estand a Alimentaria per donar a conèixer les seves novetats.
- 27 d’abril a les 11h | Showcooking
“Del Delta al Penedès: degustació d’arròs del Delta de l'Ebre amb el seu maridatge amb vins DO Penedès” amb Basilio Rodríguez, cuiner de l’Escola d’Hosteleria de Tortosa.
Cooperatives: Arrossaires del Delta de l’Ebre i Covides
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 27 d’abril a les 17h | Showcooking
“Noves tècniques químiques aplicades a l'OOVE Escornalbou” amb Josep M. Moreno, xef del Restaurant Cook and Travel.
Cooperativa de Riudecanyes
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
- 28 d’abril a les 12h | Tast de vins criança
Vinícola de Sarral - Portell. DO Conca de Barberà
Celler de Batea - L’Aube. DO Terra Alta
Vinícola de Nulles - Adernats Essència. DO Tarragona
Castell d’Or - Cossetània. DO Penedès
Lloc: Pavelló 3 B269. Intervin
- 28 d’abril a les 13h | Showcooking
“Textures d'oli d'oliva d'oliveres mil·lenàries marinat amb pernil Duroc” amb Jeroni Castell del Restaurant Les Moles
Cooperatives: Acomont i Plana de Vic
Lloc: Pavelló 6 Estand E3. Alimentaria Experience
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h