Comunicats de premsa

Roureda Reserva, de Cellers Unió, renova la seva imatge

27/04/2016

Roureda Reserva estrena una imatge totalment renovada. El vi, un dels reserves més emblemàtics de Cellers Unió, trenca amb la seva imatge tradicional i es vesteix de negre, apostant per la simplicitat i l’elegància. Elaborat des de 1978, Roureda Reserva és present a les principals cadenes de supermercats a Catalunya i exportat arreu del món.

Fins a l’actualitat Roureda havia estat fidel a la seva imatge tradicional. No obstant, Cellers Unió ha volgut anar més enllà d’un simple restyling i crear una imatge completament nova, elegant i actual. Per aquest motiu s’ha optat per un disseny d’inspiració clàssica, amb protagonisme del negre, i la icona d’un Roure a la part superior. El roure, a més de donar nom a Roureda, esdevé el símbol ideal d’aquest Reserva ja que les bótes on s’envelleix el vi es fabriquen justament amb fusta de roure.

La nova imatge no tan sols posa al dia a Roureda sinó que també obre les portes a atraure nous consumidors.

Roureda és un reserva mediterrani amb una llarga tradició que s’elabora amb un cupatge d’Ull de Llebre, Garnatxa i Samsó de la Denominació d’Origen Tarragona. Destaca pel seu paladar equilibrat, amb un gran balanç entre fruita vermella madura i notes de criança.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST
Arriba la 8a edició de La Festa Major del Vi, l’ADERNATS VINITFEST 12/06/2019 Set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones, avalen la festa de referència del món vinícola tarragoní   Vinitfest 2019 Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de...
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació
La FCAC aplaudeix la iniciativa del “Pacte Nacional per l’Alimentació” que promou el Consell Català de l’Alimentació 07/06/2019 Les 194 cooperatives agràries catalanes aporten el 35% de la Producció Final Agrària La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra satisfeta amb la presentació, avui 7...
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project”
Mel Muria, ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre a la iniciativa de la UNESCO “The MEL Project” 05/06/2019 L’empresa perellonenca Mel Muria s’ha desplaçat fins a Lunigiana, a la Toscana italiana, com a ambaixadora de la Reserva de la Biosfera de Terres de l’Ebre, per participar a la iniciativa de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x