Carregant web FCAC

Roureda Reserva, de Cellers Unió, renova la seva imatge

27/04/2016

Roureda Reserva estrena una imatge totalment renovada. El vi, un dels reserves més emblemàtics de Cellers Unió, trenca amb la seva imatge tradicional i es vesteix de negre, apostant per la simplicitat i l’elegància. Elaborat des de 1978, Roureda Reserva és present a les principals cadenes de supermercats a Catalunya i exportat arreu del món.

Fins a l’actualitat Roureda havia estat fidel a la seva imatge tradicional. No obstant, Cellers Unió ha volgut anar més enllà d’un simple restyling i crear una imatge completament nova, elegant i actual. Per aquest motiu s’ha optat per un disseny d’inspiració clàssica, amb protagonisme del negre, i la icona d’un Roure a la part superior. El roure, a més de donar nom a Roureda, esdevé el símbol ideal d’aquest Reserva ja que les bótes on s’envelleix el vi es fabriquen justament amb fusta de roure.

La nova imatge no tan sols posa al dia a Roureda sinó que també obre les portes a atraure nous consumidors.

Roureda és un reserva mediterrani amb una llarga tradició que s’elabora amb un cupatge d’Ull de Llebre, Garnatxa i Samsó de la Denominació d’Origen Tarragona. Destaca pel seu paladar equilibrat, amb un gran balanç entre fruita vermella madura i notes de criança.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya