Carregant web FCAC

La col•lecció ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics

La nova gamma de mels de sabors Bio Muria, premi al Millor Producte BIO de BioCultura Barcelona'16

17/05/2016

La nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria ha estat guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016.

Els Premis, que concedeix l'Associació Vida Sana, són els més importants del sector ecològic a casa nostra i també inclouen les categories de periodisme, personatge conscienciat i establiment.

La gamma de Mels de Sabors Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016 que aquest any ha batut rècords de participació, amb més de 700 expositors i 70.000 visitants. A la fira també han participat altres sectors com productes d'higiene i cosmètica ecològics, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines complementàries naturals, estalvi energètic, ecologia, medi ambient i turisme rural, entre d'altres.

La col·lecció guanyadora consta de 9 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre de Pedroñeras; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la col·lecció ecològica el passat mes d'abril i la va presentar a Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i a Alimentària 2016 (Barcelona).

Bio Muria es complementa amb dues altres gammes de producte: Mel Ecològica i Xarops i Suplements Alimentaris.

  • Mel Ecològica / Col·lecció d'11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.
  • Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3a edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i aranja i les gragees Defenmur, Estimur i Geliomur.
Altres notícies
27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

27.02.2024

L'OOVE ecològic 'Baronia de Cabacés' entre els TOP 10 dels Premis Iber Oleum

27/02/2024

L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...

19.02.2024

La Cooperativa de Gandesa rep un 20% més de visitants

19/02/2024

La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...

19.02.2024

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...

08.02.2024

Castell d'Or rellança la gamma de vins de la seva marca insígnia

08/02/2024

Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...

24.01.2024

Barcelona Wine Week comptarà amb 16 cellers cooperatius catalans

24/01/2024

El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya