La nova gamma de mels ecològiques de sabors Bio Muria ha estat guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016.
Els Premis, que concedeix l'Associació Vida Sana, són els més importants del sector ecològic a casa nostra i també inclouen les categories de periodisme, personatge conscienciat i establiment.
La gamma de Mels de Sabors Bio Muria ha competit amb més de 18.000 referències de productes ecològics en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016 que aquest any ha batut rècords de participació, amb més de 700 expositors i 70.000 visitants. A la fira també han participat altres sectors com productes d'higiene i cosmètica ecològics, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines complementàries naturals, estalvi energètic, ecologia, medi ambient i turisme rural, entre d'altres.
La col·lecció guanyadora consta de 9 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre de Pedroñeras; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d'abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.
La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar la col·lecció ecològica el passat mes d'abril i la va presentar a Expo Eco Salut 2016 (Madrid) i a Alimentària 2016 (Barcelona).
Bio Muria es complementa amb dues altres gammes de producte: Mel Ecològica i Xarops i Suplements Alimentaris.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h