Carregant web FCAC

OleAurum es mulla per l’esclerosi múltiple

11/07/2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016 © Olis de Catalunya
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016
OleAurum amb Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2016 © Olis de Catalunya

Durant aquest mes de juliol l’oli verge extra "OleAurum" se suma al Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Després de la jornada solidària viscuda aquest diumenge 10 de juliol en piscines de tot Catalunya, el Mulla’t segueix en els supermercats catalans de la mà d’"OleAurum". Per cada ampolla d’"OleAurum" venuda durant el mes de juliol, la Fundació Esclerosi Múltiple rebrà un donatiu d’un euro sense cap cost pel consumidor.

Col·laboren en aquesta iniciativa els supermercats Bonpreu, Caprabo, Carrefour, Condis, El Corte Inglés, Sorli, Plusfresc i Valvi. L’any passat es van recaptar més d’onze mil euros, una xifra que Olis de Catalunya espera igualar o superar aquest Mulla’t.

"OleAurum" és l’oli d’oliva verge extra elaborat per cooperatives catalanes. És un oli elaborat amb olives arbequines, amb Denominació d’Origen, intensament aromàtic i amb un sabor afruitat que conquistarà a tota la família.

Enguany, la campanya ha estat apadrinada pels germans Torres i per l'actor Bruno Bergonzini. La imatge del Mulla't és obra de l'estudi de disseny La Casa de la Carlota

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca. Actualment, a Catalunya hi ha 7.000 persones amb esclerosi múltiple, una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, entre 20 i 40 anys, i afecta de manera predominant a les dones. Els fons recaptats pel Mulla’t es destinaran als serveis de neurorehabilitació, que ofereix l’entitat a través de la seva xarxa d’hospitals de dia.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya