Durant aquest mes de juliol l’oli verge extra "OleAurum" se suma al Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Després de la jornada solidària viscuda aquest diumenge 10 de juliol en piscines de tot Catalunya, el Mulla’t segueix en els supermercats catalans de la mà d’"OleAurum". Per cada ampolla d’"OleAurum" venuda durant el mes de juliol, la Fundació Esclerosi Múltiple rebrà un donatiu d’un euro sense cap cost pel consumidor.
Col·laboren en aquesta iniciativa els supermercats Bonpreu, Caprabo, Carrefour, Condis, El Corte Inglés, Sorli, Plusfresc i Valvi. L’any passat es van recaptar més d’onze mil euros, una xifra que Olis de Catalunya espera igualar o superar aquest Mulla’t.
"OleAurum" és l’oli d’oliva verge extra elaborat per cooperatives catalanes. És un oli elaborat amb olives arbequines, amb Denominació d’Origen, intensament aromàtic i amb un sabor afruitat que conquistarà a tota la família.
Enguany, la campanya ha estat apadrinada pels germans Torres i per l'actor Bruno Bergonzini. La imatge del Mulla't és obra de l'estudi de disseny La Casa de la Carlota.
La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca. Actualment, a Catalunya hi ha 7.000 persones amb esclerosi múltiple, una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. Es tracta de la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, entre 20 i 40 anys, i afecta de manera predominant a les dones. Els fons recaptats pel Mulla’t es destinaran als serveis de neurorehabilitació, que ofereix l’entitat a través de la seva xarxa d’hospitals de dia.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h