Comunicats de premsa

Les Sorts Blanc i Les Sorts Vinyes Velles renoven la seva imatge

12/06/2014

El Celler el Masroig canvia el disseny dels dos vins que composen gamma alta de Les Sorts per aconseguir una nova aparença més moderna i atractiva

El Celler el Masroig aposta per un canvi d’imatge en dos dels seus vins de gamma alta, com són Les Sorts Blanc i Les Sorts Vinyes Velles. Ambdós productes renoven l’ampolla, deixant la bordelesa per la borgonya, a més de presentar també un nou disseny en les seves etiquetes.

Les Sorts Blanc està totalment elaborat a partir de Garnatxa blanca. Es tracta d’un vi aromàtic intens, fresc i alhora gras, amb volum i molt varietal. La nova imatge pretén reforçar els trets clàssics d’aquest vi blanc que deixa el blau en la tipografia pel daurat, fent referència als reflexos en la seva coloració.

Pel que fa Les Sorts Vinyes Velles, és un vi compost per Carinyena, Garnatxa i una pinzellada de Cabernet Sauvignon, varietats procedents de vinyes velles de més de 60 anys. La seva aroma complexa i la seva varietat de matisos fan d’aquest vi un producte elegant amb una càlida entrada en boca. El nou disseny manté el clàssic color plata.

El canvi d’imatge té l’objectiu de transmetre un caràcter modern sense perdre l’estil i l’elegància que caracteritza aquests dos vins de gamma alta de Les Sorts. Tant el canvi d’ampolla com la renovació de l’etiqueta pretenen refrescar l’aparença del producte i ampliar el seu públic, tot mantenint-se fidel a la seva personalitat.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Celler Masroig torna a maridar els seus vins amb les caravanes cuina
Celler Masroig torna a maridar els seus vins amb les caravanes cuina 25/04/2019 El proper 4 de maig Celler Masroig organitza la 5a trobada de Masroig Food Trucks. Un cop més tindrem una oportunitat única de tastar els diferents vins de la casa, maridant-los amb diversos àpats...
La FCAC aposta per una agricultura  de precisió i la gestió eficient dels cultius
La FCAC aposta per una agricultura de precisió i la gestió eficient dels cultius 24/04/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya organitza, avui 24 d’abril, una jornada de presentació del projecte europeu LISA (Low Input Sustanaible Agriculture) a Lleida. L’objectiu...
Diferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019
Diferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019 16/04/2019 Les mels de la gamma ecològica de Muria Bio han destacat a la 28a edició d’EcoSalud, el Saló de la Salut i els Productes Naturals, un punt de trobada per a tots els professionals dels productes...
Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig
Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig 10/04/2019 Com cada any, per Setmana Santa Celler Masroig ofereix experiències enoturístiques per tot aquell qui vulgui endinsar-se a la comarca del Priorat i gaudir d’activitats especials que us donaran a...
FCAC aposta per professionalitzar les cooperatives agràries amb secció de crèdit
FCAC aposta per professionalitzar les cooperatives agràries amb secció de crèdit 09/04/2019 Docents universitaris, assessors financers i advocats impartiran el programa formatiu, que es reeditarà per donar cobertura al col·lectiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya...
"L'Om", els nous vins de garnatxa del Celler Masroig 04/04/2019 Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, una col·lecció de dos vins negres DO Montsant, que tenen com a varietat de raïm principal la garnatxa. L’empresa ha...
Conveni per promoure la recerca i innovació a les cooperatives agroalimentàries
Conveni per promoure la recerca i innovació a les cooperatives agroalimentàries 29/03/2019 El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Ramon Sarroca, i la consellera d’Agricultura i presidenta de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA),...
La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P.
La Cooperativa d'Ivars ja disposa de carn de vedella amb certificació GLOBALG.A.P. 22/03/2019 Durant la primera quinzena del mes de març s’han certificat amb el segell GLOBALG.A.P. les primeres granges de bestiar boví de socis de Cooperativa d’Ivars. Cal recordar que aquesta...
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa
El relleu generacional, a debat en la trobada de joves agricultors i ramaders de cooperatives de tota Europa 21/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) és una de les entitats impulsores de la primera edició del “Fòrum Empresarial de Joves Cooperativistes”, que aplega uns 300...
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria
Es destinaran 29 M€ al Pla de Millora de Competitivitat de les Cooperatives i a l'agroindústria 20/03/2019 Donada la rellevància del Pla de Competitivitat per al sector, la FCAC insta a què les convocatòries es facin efectives al més aviat possible La Federació de Cooperatives Agràries de...
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia
La DOP Oli Terra Alta organitza un showroom d’alta gastronomia 15/03/2019 La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta organitza, dilluns 18 de març a Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom. La sessió, que inclou una mostra - degustació de plats...
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives
La FCAC promou l’apoderament de les dones a les cooperatives 12/03/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha organitzat una jornada per promoure el lideratge, la motivació, l’emprenedoria i l’apoderament de les dones. La sessió, que porta...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x