Carregant web FCAC

L’espai, inaugurat recentment, ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu de Barcelona

Les mels d’artMuria, presents al projecte gastronòmic cultural de vanguardia Òpera Samfaina

20/09/2016

Les mels de luxe artMuria participen, de manera activa, al nou projecte gastronòmic, cultural i solidari de Barcelona “Òpera Samfaina”.

L'espai, que ocupa 950 m² de l'antic Espai Liceu, proposa una experiència gastronòmica, d'oci, animada i teatral amb els millors productes de la cuina tradicional catalana, vins de la regió, cerveses, tapes i múltiples mitjans audiovisuals capaços d'estimular i obrir els cinc sentits dels visitants.

L'espai consta de cinc àrees diferenciades: el Rocambolesc, la Vermuteria, l'Odissea (un nou concepte d'espectacle sensorial envoltant creat per Fran Aleu i els germans Roca), la Diva i el Mercat. La inversió total ha ascendit a 4,2 milions d'euros a càrrec dels inversors de Tast Barcelona.

Les quatre varietats de mel exclusiva artMuria (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) són presents a la zona temàtica de formatges i làctics "Catalàctis", dins l'espai el Mercat, en una de les parades kitsch que conformen el recorregut de l'Odissea , així com en diferents tapes de les que se serveixen a la barra solidària, creades per grans xefs de la cuina internacional, com Carles Abellan, Nandu Jubany, Albert Adrià o Christian Escribà. Està previst que cada temporada nous cuiners prenguin el relleu dels anteriors.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents.

Des d'aquest mes de setembre artMuria es troba en els espais selectes Club del Gourmet d'El Corte anglès i, a nivell internacional, aquest estiu ha començat a distribuir les seves quatre varietats al Japó i Corea del Sud, on està tenint una excel·lent acceptació entre els consumidors de productes de qualitat del mercat asiàtic.

artMuria també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda i aviat estarà disponible als establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i països del Golf Pèrsic, entre d'altres.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya