Carregant web FCAC

La marca de luxe, que llançarà una nova gamma de sabors en breu, ha començat a distribuir-se al regne d'Aràbia Saudita

Les mels d’artMuria arriben a l’Orient Mitjà

13/10/2016
artMuria
artMuria © Mel Muria
artMuria
artMuria © Mel Muria

La marca exclusiva artMuria ha començat recentment a distribuir les seves quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) a través de diferents supermercats gourmet del regne d’Aràbia Saudita.

Els gairebé 30 milions d'habitants d'aquest país de l'Orient Mitjà són grans consumidors de mel destinada a rebosteria, postres i dolços, encara que un gran percentatge del producte prové de la importació.

La família Muria, apicultors des de 1810, va llançar artMuria a finals de 2014 una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d'aromes i propietats per a les taules i els paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Per a Rafel Muria, president d’artMuria: "Malgrat que la nostra empresa familiar té una tradició de més de 200 anys en el món de l'apicultura, molt arrelada a nivell local, per a la creació de la marca de luxe vam veure imprescindible l'activació de sinergies de col·laboració amb altres països i la internacionalització del producte".

artMuria, que llançarà una nova gamma de sabors en breu, també es distribueix a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda. Al continent asiàtic és present al Japó i Corea del Sud i aviat estarà disponible en els establiments i cadenes més prestigiosos d'Estats Units i resta de països del Golf Pèrsic.

La companyia, en plena fase d'expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya