Carregant web FCAC

Dissabte, 22 d’octubre, al Vendrell

Inauguració de l’agrobotiga Agro-Tast

L’objectiu de Cevipe és que l’agrobotiga esdevingui punt de venda de productes cooperatius i espai enogastronòmic

19/10/2016
Agro-Tast El Vendrell
Agro-Tast El Vendrell

Cevipe inaugura la seva agrobotiga Agro-Tast del Vendrell el proper dissabte 22 d'octubre a les 17.30h. L’acte serà presidit per la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, i comptarà també amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el president executiu de Cevipe, Xavier Farré; els presidents de les cooperatives associades a Cevipe, i Dídac Guerra, responsable de qualitat i de les agrobotigues Agro-Tast.

L’objectiu de les agrobotigues Agro-Tast és posar a l'abast del consumidor productes cooperatius de màxima qualitat i de proximitat i, a la vegada, esdevenir un espai enogastronòmic i de trobada on gaudir amb la degustació de tapes i vins.

L'agrobotiga Agro-Tast del Vendrell s’ubica en un edifici emblemàtic de la vila, la Cooperativa, que està catalogat pel seu interès arquitectònic. Amb aquesta obertura també es pretén recuperar l'espai com a lloc de dinamització cultural per fer exposicions, maridatges, xerrades o projeccions cinematogràfiques.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya