El passat 13 de maig a Düsseldorf (Alemanya), coincidint amb la celebració de la fira Interpack, va tenir lloc el lliurament dels prestigiós premi Worldstar for Packaging 2014 atorgat per la WPO (World Packaging Organization - Organització Mundial de Packaging) a la seva edició 45 que premia en diferents categories als seus millors dissenys d’envasos i embalatges a nivell mundial.
En total es van presentar 249 projectes de 35 països i l’ampolla d’oli verge extra Aragem de la Cooperativa Agrícola de Cambrils dissenyada per l’estudi Debonatinta de El Morell (Tarragona) que va obtenir el premi a la categoria d’aliments.
Les associacions de cada país des de 1970 seleccionen entre els guardonats als premis nacionals els treballs que competiran a l‘organització mundial en aquesta cas el disseny ARAGEM fou premiat a l’edició 2013 de Liderpack que organitza Graphispack (Fira de Barcelona).
El president de la WPO, el nord-americà Thomas L. Schneider va lliurar a les dissenyadores Eva Castro i Núria Arbonés de l’estudi de disseny Debonatinta (El Morell - Tarragona) i a Fernando Sarasa, gerent de la Cooperativa Agrícola de Cambrils el guardó a la cerimònia al Saló de Congressos de la Fira de Düsseldorf.
Aquest guardó és el premi més prestigiós que un disseny pot rebre i tant per l’agència de disseny Debonatinta com per la Cooperativa Agrícola de Cambrils suposa un reconeixement a una aposta per la innovació al mercat de l’oli d’oliva verge extra amb el qual porten treballant 3 anys des del llançament de la marca.
L’oli d’oliva verge extra Aragem és el producte estrella d’aquesta presentació que a més a més disposa d’un pack regal, vinagres balsàmics i vinagres d’herbes aromàtiques a la seva línea de productes en total amb 10 referències.
Recordem que no únicament la presentació de l’oli ha estat premiada, doncs la qualitat de l’oli verge extra de la Cooperativa Agrícola de Cambrils ha estat premiat per segon any consecutiu amb el premi “Premio Alimentos de España” al millor oli d’oliva verge extra de l’Estat a la categoria de fruitats madurs atorgat pel Ministeri d’Agricultura.
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h