Celler Masroig està de celebració, aquest any compleix 100 anys. Tot i l’edat i que ha vist passar per les seves portes nombroses collites any rere any, manté l’essència i la personalitat que el primer dia el van ajudar a néixer. Abrigat entre generacions de famílies que, com ell, han nascut i viscut entre les vinyes. Sempre lluitant, reinventant-se, preservant els valors inicials i acompanyant-los dels coneixements i la innovació actuals. Fundat l’any 1917 i situat al sud-oest de la comarca del Priorat, actualment és un dels referents de la jove Denominació d’Origen Montsant.
El 2017 no serà un any qualsevol, a finals de febrer complim els 100 anys i ens espera un calendari amb diferents esdeveniments que properament s’aniran fent públics. Un centenari que donarà protagonisme a la carinyena, la base dels nostres vins.
Tot començarà amb una festa homenatge a tots aquells que han format part indissoluble del Celler Masroig, i seguirà amb diferents presentacions inèdites i obertes a tots els públics.
Entre altres coses, es farà la reedició de dos grans festes que, des de fa uns anys, han estat incorporades en la història recent del celler, com són MasroigFoodTruck, en el marc de la Fira del Vi de Falset, i la Festa del Vi Novell al novembre. Aquest cop però, seran edicions especials i úniques, on destacarà el Centenari com centre de la celebració.
Pel que fa a l’enoturisme, es presentaran noves rutes i activitats que complementaran l’oferta actual del celler. Un conjunt de noves experiències que buscaran sorprendre els nostres visitants, fent-los així còmplices d’aquest gran aniversari.
D’altra banda, cal destacar que també hi haurà diferents sorpreses en altres àmbits, totes preparades per ser presentades al llarg d’aquest any. Les xarxes socials també formaran part d’aquest centenari, publicant notícies i fent diferents sortejos i promocions. Totes aquestes activitats aniran acompanyades dels hashtags #Masroig100 i #100%carinyena.
Ben aviat, començarà la festa. Estigueu atents!
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h