Carregant web FCAC

Edició especial de les Masroig Food Trucks per celebrar els 100 anys

La festa és oberta a tots els públics i s’inclou en el marc de la 22a edició de La Fira del Vi de Falset, d’assistència multitudinària.

19/04/2017

El proper 29 d’abril Celler Masroig organitza, per tercer any consecutiu, la trobada de Masroig Food Trucks. La plaça del Celler es tornarà a omplir de caravanes-cuina i oferirà un pla gastronòmic alternatiu on s’hi podran degustar diferents àpats. Una gran varietat d’aliments cuinats dins de caravanes vintage, que aniran acompanyats dels vins del Celler Masroig per tal d’aconseguir el maridatge perfecte. L’horari serà de 12 a 20h i, com en les altres edicions, comptarà amb espais per asseure’s i gaudir de la jornada. L’entrada és gratuïta.

Aquest any, a més, serà una edició especial, ja que el Celler Masroig està de celebració. 100 anys no es fan cada dia i, a banda de diversos esdeveniments especials que s’estan organitzant durant aquest any del centenari, el Celler pintarà d’aniversari els actes que ja formaven part del seu calendari durant els darrers anys. A les Masroig Food Trucks trobarem bon ambient, bona gastronomia amb les caravanes-cuina i diferents espectacles com el TGNswing, que acompanyaran la festa oferint un Vermut Swing i un Coffee Swing, dues actuacions que amenitzaran la jornada juntament amb un quartet de jazz. També hi haurà música durant tot el dia, inflables per als més petits i moltes sorpreses més d’animació que no deixaran indiferent al públic visitant.

Els trulls centenaris del Celler restaran oberts durant tot el dia per qui els vulgui visitar i així conèixer millor la història d’aquest celler que manté l’essència i la personalitat del primer dia i que és un dels referents de la Denominació d’Origen Montsant. L’agrobotiga també estarà oberta durant tota la jornada.

A més, el Celler organitza un concurs a Instagram amb els hashtags #masroigfoodtruck i #masroig100. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler i una ampolla inèdita del vi del Centenari, 100% carinyena.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya