Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Les cooperatives agràries es reuneixen amb la ministra Isabel García Tejerina
Les cooperatives agràries es reuneixen amb la ministra Isabel García Tejerina 21/02/2018 El representant de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya a l’organització estatal Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, Ramon Armengol, ha participat avui a migdia en la...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 15/02/2018 El passat pont de desembre, Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, va oferir la possibilitat de viure un videojoc d'aventures físic on els visitants eren tancats als antics...
La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels
La mel de bruc de Muria BIO, guanyadora del III Concurs Nacional de Mels 07/02/2018 La mel de bruc de la gamma ecològica de Muria BIO, ha estat la guanyadora del primer premi de l'apartat de 'Mels fosques' del III Concurs Nacional de Mels, organitzat per la Associació...
Celler Masroig i Joan Reig troben el maridatge perfecte
Celler Masroig i Joan Reig troben el maridatge perfecte 02/02/2018 Celler Masroig patrocina i dóna una empenta important al projecte de Joan Reig, el primer disc i videoclip en solitari del bateria d’Els Pets. Després de 35 anys dedicant-se a la música, ara...
L'Agrícola de Valls presenta el vi negre ‘4 calçots’, el primer de la seva nova gamma de vins amb motius vallencs
L'Agrícola de Valls presenta el vi negre ‘4 calçots’, el primer de la seva nova gamma de vins amb motius vallencs 24/01/2018 La Cooperativa Agrícola de Valls acaba de treure al mercat el seu nou vi, "4 Calçots" (DO Tarragona) que es presenta coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada que tindrà lloc aquest...
L’alimentació en un món d’oligopolis
L’alimentació en un món d’oligopolis 17/01/2018 La plataforma AGROFÒRUM i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen la jornada “L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”. La sessió, que compta amb la...
La gamma Solà Fred renova imatge
La gamma Solà Fred renova imatge 03/01/2018 El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny...
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics 18/12/2017 Amb vista a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la Federació ha realitzat una ronda de trobades amb els partits polítics que hi concorren per plantejar les propostes que el...
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x