Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats 24/11/2017 Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 22/11/2017 En motiu del Centenari i del pont de desembre Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, ofereix la possibilitat de viure un videojoc d’aventures físic on els visitants seran tancats...
"Domenio" seleccionat per a la Guia de Vins de Catalunya 2018 15/11/2017 Aquest dilluns, 13 de novembre, es va presentar, a la Sala Marquès de Comillas a les Drassanes de Barcelona, la desena edició de la Guia de Vins de Catalunya que ha seleccionat els tres vins de...
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig 09/11/2017 Celler Masroig celebrarà el diumenge 12 de novembre la setena edició de la Festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el...
"Fes l'Oliva" al Celler Masroig 06/11/2017 Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment...
Els productes de cooperatives agràries arriben a una facturació de 18 M€ a Caprabo
Els productes de cooperatives agràries arriben a una facturació de 18 M€ a Caprabo 03/11/2017 Els supermercats de Caprabo dupliquen el nombre de productes de cooperatives agràries en els seus supermercats arribant gairebé al miler respecte al 2015. Caprabo i la Federació de Cooperatives...
Cellers Domenys emet un documental sobre els origens de la cooperativa
Cellers Domenys emet un documental sobre els origens de la cooperativa 31/10/2017 Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del...
ActelGrup celebra la seva Assemblea General Ordinària on presenta un resultat positiu i el Nou Pla Estratègic 2017-2019
ActelGrup celebra la seva Assemblea General Ordinària on presenta un resultat positiu i el Nou Pla Estratègic 2017-2019 30/10/2017 El Palau de Congressos-La Llotja de Lleida va acollir l’Assemblea General Ordinària d’ActelGrup amb l’objectiu de presentar i aprovar el balanç econòmic de l’exercici 2016/2017 i...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x