Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi
Lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS sobre el món del vi 29/06/2018 El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS en una gala inaugural en el marc de VINITFEST, la Festa Major del Vi. L’acte,...
La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues
La Cooperativa de Juncosa guardonada a França i a Xina per la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues 27/06/2018 La Cooperativa de Juncosa ha presentat avui els premis rebuts a la qualitat del seu oli verge extra amb DOP Les Garrigues, amb què ha estat guardonada als concursos internacionals més prestigiosos...
Soldebre engega una nova web per vendre l’oli d’oliva on-line
Soldebre engega una nova web per vendre l’oli d’oliva on-line 27/06/2018 La cooperativa Soldebre ha posat en marxa una nova web www.olisoldebre.com per a comercialitzar on-line el seu producte estrella: l’oli d'oliva. Segons ha explicat el president de la...
‘Sol i Serena’ de la Cooperativa Falset Marçà
‘Sol i Serena’ de la Cooperativa Falset Marçà 26/06/2018 La Cooperativa de Falset Marçà presenta alguns dels seus vins més exclusius en el marc de la iniciativa ‘Sol i Serena’. Es tracta d’una proposta que es duu a terme tots els caps de setmana...
Primera bilateral entre la FCAC i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà
Primera bilateral entre la FCAC i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà 20/06/2018 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es reuneix avui amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el seu equip. Es tracta de la primera...
Cellers Domenys celebra l’Acte Institucional del Centenari amb mig miler de persones
Cellers Domenys celebra l’Acte Institucional del Centenari amb mig miler de persones 14/06/2018 Dissabte 9 de juny, Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La...
L'actor Toni Gomila representarà l’”Acorar” al celler de la Cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès
L'actor Toni Gomila representarà l’”Acorar” al celler de la Cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès 13/06/2018 Llorenç del Penedès repetirà per segon any com a un dels escenaris del Festival En Veu Alta (EVA) 2018. Aquest any el celler de l'Agrícola esdevindrà un espai cultural on es representarà...
La VINITFEST celebrarà la primera gala del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS
La VINITFEST celebrarà la primera gala del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS 12/06/2018 El Celler Cooperatiu de Nulles farà el lliurament de premis de la I edició del Concurs Audiovisual ADERNATS SE7GRAUS en una gala inaugural en el marc de VINITFEST, la Festa Major del Vi. L’acte,...
Llet Nostra aporta 6.000 litres de llet a la gran recollida «Cap nen sense bigoti»
Llet Nostra aporta 6.000 litres de llet a la gran recollida «Cap nen sense bigoti» 11/06/2018 Llet Nostra s’ha sumat a la gran recollida de llet impulsada per l'Obra Social ”la Caixa”. Amb una aportació de 6.000 litres de llet a la campanya solidària «Cap nen sense bigoti»,...
El Celler Cooperatiu de Gandesa esdevé un restaurant estrella Michelin
El Celler Cooperatiu de Gandesa esdevé un restaurant estrella Michelin 07/06/2018 El Celler Cooperatiu de Gandesa es converteix en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins "Puresa". L'activitat "Sopar amb estrella" tindrà...
Ramon Sarroca, reelegit president de la FCAC
Ramon Sarroca, reelegit president de la FCAC 07/06/2018 El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reelegit com a president de l’entitat al lleidatà Ramon Sarroca, de la cooperativa Almenar Fruits. El nomenament es...
Vinícola del Priorat presenta 4 nous vins de vila a la Cartoixa d’Escaladei
Vinícola del Priorat presenta 4 nous vins de vila a la Cartoixa d’Escaladei 05/06/2018 Vinícola del Priorat presenta el proper dissabte 9 de juny quatre nous vins de vila en un acte al refetor de la Cartoixa d’Escaladei que s’emmarca dins dels actes del 10è aniversari de la...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x