Comunicats de premsa

Nou reconeixement internacional a la qualitat de Mel Muria

14/06/2017

La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award”

La qualitat dels productes elaborats per Mel Muria continua rebent premis i reconeixements internacionals. La Mel de Romer Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre han aconseguit dues estrelles daurades cadascuna d’elles, corresponents a la qualificació de sabor excel·lent, en l’edició 2017 dels premis “Superior Taste Award” organitzats per l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les.

Rafel Muria, president de Mel Muria, ha explicat que “a l’edició 2017 dels premis s’han presentat més de 2000 productes d’arreu del món entre aliments i begudes”. Segons Rafel Muria, “que una de les organitzacions internacionals més prestigioses del món en l’àmbit de la certificació de la qualitat dels productes alimentaris ens atorgui aquesta distinció és molt emotiu per tota la família Muria i pels professionals que fan possible la qualitat dels nostres productes”. “Estem molt contents i satisfets i aquest premi ens motiva encara més per seguir treballant des de la nostra passió per l’apicultura”, ha dit Rafel Muria.

Cal recordar que el jurat d’aquest premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees tan prestigioses com Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts, l’Hellenic Chefs' Association, l’Académie Culinaire de France, el Verband der Köche Deutschlands, la Federación de Asociaciones de Cocineros de España, la Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, la Gilde Van Nedrlandse Meesterkoks, l’Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, la Craft Guild of Chefs, la Turkish Cooks Association, la World Master Chefs Society (WMCS) i l’Association de la Sommellerie Internationale (ASI).

A més, durant el procés d’avaluació dels premis “Superior Taste Award”, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d'acord a un procés d'anàlisi sensorial molt rigorós, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d'olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast. L'objectivitat del jurat està assegurada ja que els membres del jurat desconeixen la procedència o els envasos del producte. En aquest sentit, l’iTQi no organitza una competició, sinó que recompensa als productes pels seus propis mèrits i només els productes que obtenen una puntuació mínima d'un 70% reben el "Superior Taste Award", considerat com les estrelles de la guia gastronòmica Michelin al món de la restauració, al sector de l’alimentació.

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La Fageda inverteix 650.000 euros en un nou obrador i renova la gamma de melmelades
La Fageda inverteix 650.000 euros en un nou obrador i renova la gamma de melmelades 13/10/2017 Aquest 2017 els treballadors de la secció de melmelades de La Fageda han estrenat noves instal·lacions. És una altra bona notícia per a les 20 persones que van estar a punt de quedar-se sense...
AGROCAT premiada per una aplicació de mòbil que gestiona les dejeccions ramaderes
AGROCAT premiada per una aplicació de mòbil que gestiona les dejeccions ramaderes 05/10/2017 La cooperativa AGROCAT, de Sant Fruitós de Bages, ha estat distingida com a millor aplicació professional en la 4a edició dels Premis Ruralapps. Aquests guardons són concedits pel Departament...
COMUNICAT - Arran dels esdeveniments succeïts ahir, 1 d'octubre, a Catalunya
COMUNICAT - Arran dels esdeveniments succeïts ahir, 1 d'octubre, a Catalunya 02/10/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya condemnem fermament la violència amb què les forces de seguretat de l’estat van reaccionar ahir contra els nostres veïns, amics, famílies...
Davallada del 21% en la producció d’arròs
Davallada del 21% en la producció d’arròs 27/09/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu una caiguda del 21% en la producció d’arròs, que se situaria en 122.434 tones front les 154.980 de la campanya passada. Els...
La FCAC reclamarà intervenció al Govern turc  per evitar la caiguda de preus de l’avellana
La FCAC reclamarà intervenció al Govern turc per evitar la caiguda de preus de l’avellana 22/09/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa avui, divendres 22 de setembre, en la reunió anual entre la Unió Europea i Turquia sobre el mercat de l’avellana. En...
Manifest conjunt del sector agrari
Manifest conjunt del sector agrari 21/09/2017 Les entitats agràries sotasignants, compromeses amb què el poble català pugui exercir amb plenitud els seus drets. Catalunya és nació, i tota nació té dret a decidir el seu futur...
L’inici de la collita confirma que s’eleven fins al 40% les pèrdues de producció de blat de moro per la plaga de l’aranya
L’inici de la collita confirma que s’eleven fins al 40% les pèrdues de producció de blat de moro per la plaga de l’aranya 14/09/2017 Després d’iniciar la campanya del blat de moro aquest dimarts, la Cooperativa Agrària de Miralcamp confirma que els danys de la plaga d’aranya s’elevaran per damunt de la previsió inicial...
La FCAC celebra la decisió de la Comissió per ampliar les retirades de fruita
La FCAC celebra la decisió de la Comissió per ampliar les retirades de fruita 25/08/2017 La Comissió va anunciar ahir a Brussel·les l'ampliació en 19.550 tones de la quota de retirades per a préssec i nectarina. El reglament delegat que desenvoluparà la mesura es publicarà...
"Dairo" de Cellers Unió guardonat amb el Berliner d'Or 25/08/2017 El vi "Dairo 2014", amb DO Montsant, ha estat guardonat amb la medalla d’Or al prestigiós concurs internacional Berliner Wein Trophy. Aquest vi negre criança és un cupatge de...
Viu la verema al Celler Masroig
Viu la verema al Celler Masroig 22/08/2017 La verema ja ha començat al Celler Masroig i a partir de l’1 de setembre ja podrem gaudir de totes les experiències enoturístiques que acompanyen aquesta campanya. Celler Masroig presenta un...
La FCAC dona suport a la reivindicació del sector
La FCAC dona suport a la reivindicació del sector 17/08/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) mostra el seu suport a la concentració que es farà divendres 18 d’agost a Soses conjuntament amb els productors de Catalunya i...
La FCAC reclama a la Comissió l’ampliació dels contingents del Reglament del Veto Rus
La FCAC reclama a la Comissió l’ampliació dels contingents del Reglament del Veto Rus 08/08/2017 Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i la resta d’organitzacions del sector s'han dirigit al Comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural avui, per demanar la revisió del...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x