Comunicats de premsa

Signatura d'un conveni amb l’Ajuntament de Reus

Unió Corporació Alimentària patrocina la capitalitat cultural de Reus

22/06/2017

L'objectiu és promoure la tradició gastronòmica com a part de la cultura

Unió Corporació Alimentària ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Reus per col·laborar amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de patrocinador. L’objectiu de la cooperativa de segon grau és contribuir a la promoció de la tradició gastronòmica com a part de la nostra cultura.

En aquest sentit, Jordi Castellví, president d’Unió, ha explicat que “la nostra companyia desitja col·laborar en aquest gran esdeveniment per contribuir a enfortir l’oferta de la ciutat, especialment pel que fa a la cultura gastronòmica i alimentària”.

Unió Corporació Alimentària aportarà un total de 10.000 euros a dos projectes i 5.000 euros més a través de productes alimentaris.

Es tracta d’una de les principals empreses del sector agroalimentari de Catalunya. Aplega més de 20.000 socis agrupats en un conglomerat de 191 cooperatives de les comarques de Tarragona, Lleida, l’Aragó, el País Valencià i les Illes Balears.

La capitalitat de la Cultura Catalana s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius contribuir a la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió dels territoris i projectar el municipi designat capital.

 

CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA REUS 2017 – Pròximes cites

  • “Festival de les Arts de Reus” (del 30 de juny al 9 de juliol). Amb participació d’actors, actrius i músics reconeguts del país i espectacles concebuts pel dramaturg Francesc Cerro-Ferran per a l’esdeveniment.
  • “Reus, Blues & Jazz” (del 6 al 16 de juliol). Promogut per l’Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA) com a nou impuls al conegut festival de blues.
  • Exposició “Un segle i mig de cultura a Reus i Catalunya” (fins al 30 de juny) al Museu del Raval de Santa Anna. Ressegueix la història del Centre de Lectura de Reus.
  • Mostra “La festa sota el foc” (fins al 31 d’octubre) al Museu de la plaça de la Llibertat. Permet descobrir una cinquantena de vestits històrics dels Diables de Reus.

 

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC dona suport a la reivindicació del sector
La FCAC dona suport a la reivindicació del sector 17/08/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) mostra el seu suport a la concentració que es farà divendres 18 d’agost a Soses conjuntament amb els productors de Catalunya i...
La FCAC reclama a la Comissió l’ampliació dels contingents del Reglament del Veto Rus
La FCAC reclama a la Comissió l’ampliació dels contingents del Reglament del Veto Rus 08/08/2017 Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i la resta d’organitzacions del sector s'han dirigit al Comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural avui, per demanar la revisió del...
La Cooperativa Agrària de Miralcamp calcula pèrdues de fins al 30% de la collita de blat de moro
La Cooperativa Agrària de Miralcamp calcula pèrdues de fins al 30% de la collita de blat de moro 08/08/2017 La cooperativa Agrària de Miralcamp, amb una producció anual de 30.000 tones de blat de moro, està patint una plaga d’aranya que pot arribar a causar una disminució de fins el 30% de la...
FCAC, satisfeta amb el Pla per millorar la competitivitat de les cooperatives
FCAC, satisfeta amb el Pla per millorar la competitivitat de les cooperatives 01/08/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció per la publicació de la convocatòria d’enguany del Pla de millora de la competitivitat de les...
El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya visita la SAT Mel Muria
El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya visita la SAT Mel Muria 31/07/2017 El president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Ramon Sarroca, acompanyat pel vicepresident del consell rector, Jesús Ricou; el director de l’entitat, Jordi Vives,...
La Fageda obre la seva granja als menuts
La Fageda obre la seva granja als menuts 28/07/2017 Després d’una prova pilot feta l’any passat i de la bona acollida obtinguda, la cooperativa ha decidit incorporar una nova modalitat de visita al seu programa. Es tracta d’obrir la granja...
Ruralapps premiarà amb 3.000 euros les millors apps del sector agrari, alimentari i rural
Ruralapps premiarà amb 3.000 euros les millors apps del sector agrari, alimentari i rural 27/07/2017 El termini per inscriure’s als premis finalitza el proper 16 d’agost Els Premis Ruralapps, que reconeixen les millors aplicacions mòbils del sector agrari, alimentari i rural amb la...
Presentació Associació Economia Social Catalunya
Presentació Associació Economia Social Catalunya 05/07/2017 L’Associació Economia Social Catalunya agrupa les diferents famílies de l'economia social catalana en una única entitat representativa, amb la finalitat de visualitzar-la i sumar a...
FCAC, forta preocupació per la Xylella fastidiosa
FCAC, forta preocupació per la Xylella fastidiosa 30/06/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha mantingut una reunió amb la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, per plantejar la preocupació de diferents sectors...
La FCAC demana mesures per reestructurar el sector de fruita en un mercat col·lapsat
La FCAC demana mesures per reestructurar el sector de fruita en un mercat col·lapsat 15/06/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) va participar, ahir, en la reunió del Grup de Contacte França - Itàlia - Espanya que es va fer a Roma. L’objectiu era analitzar la...
La Cooperativa Agrícola de Barberà presenta el vi escumós “Cabanal”, elaborat amb el mètode ancestral
La Cooperativa Agrícola de Barberà presenta el vi escumós “Cabanal”, elaborat amb el mètode ancestral 15/06/2017 En el marc de la 8a Festa del Trepat de Barberà de la Conca, la Cooperativa Agrícola de Barberà presenta -diumenge 18 de juny, a les 11h, al celler- el vi escumós “Cabanal”. A més, durant...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x