Unió Corporació Alimentària ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Reus per col·laborar amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de patrocinador. L’objectiu de la cooperativa de segon grau és contribuir a la promoció de la tradició gastronòmica com a part de la nostra cultura.
En aquest sentit, Jordi Castellví, president d’Unió, ha explicat que “la nostra companyia desitja col·laborar en aquest gran esdeveniment per contribuir a enfortir l’oferta de la ciutat, especialment pel que fa a la cultura gastronòmica i alimentària”.
Unió Corporació Alimentària aportarà un total de 10.000 euros a dos projectes i 5.000 euros més a través de productes alimentaris.
Es tracta d’una de les principals empreses del sector agroalimentari de Catalunya. Aplega més de 20.000 socis agrupats en un conglomerat de 191 cooperatives de les comarques de Tarragona, Lleida, l’Aragó, el País Valencià i les Illes Balears.
La capitalitat de la Cultura Catalana s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius contribuir a la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió dels territoris i projectar el municipi designat capital.
CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA REUS 2017 – Pròximes cites
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h