Carregant web FCAC

Signatura d'un conveni amb l’Ajuntament de Reus

Unió Corporació Alimentària patrocina la capitalitat cultural de Reus

L'objectiu és promoure la tradició gastronòmica com a part de la cultura

22/06/2017

Unió Corporació Alimentària ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Reus per col·laborar amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de patrocinador. L’objectiu de la cooperativa de segon grau és contribuir a la promoció de la tradició gastronòmica com a part de la nostra cultura.

En aquest sentit, Jordi Castellví, president d’Unió, ha explicat que “la nostra companyia desitja col·laborar en aquest gran esdeveniment per contribuir a enfortir l’oferta de la ciutat, especialment pel que fa a la cultura gastronòmica i alimentària”.

Unió Corporació Alimentària aportarà un total de 10.000 euros a dos projectes i 5.000 euros més a través de productes alimentaris.

Es tracta d’una de les principals empreses del sector agroalimentari de Catalunya. Aplega més de 20.000 socis agrupats en un conglomerat de 191 cooperatives de les comarques de Tarragona, Lleida, l’Aragó, el País Valencià i les Illes Balears.

La capitalitat de la Cultura Catalana s’adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius contribuir a la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió dels territoris i projectar el municipi designat capital.

 

CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA REUS 2017 – Pròximes cites

  • “Festival de les Arts de Reus” (del 30 de juny al 9 de juliol). Amb participació d’actors, actrius i músics reconeguts del país i espectacles concebuts pel dramaturg Francesc Cerro-Ferran per a l’esdeveniment.
  • “Reus, Blues & Jazz” (del 6 al 16 de juliol). Promogut per l’Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA) com a nou impuls al conegut festival de blues.
  • Exposició “Un segle i mig de cultura a Reus i Catalunya” (fins al 30 de juny) al Museu del Raval de Santa Anna. Ressegueix la història del Centre de Lectura de Reus.
  • Mostra “La festa sota el foc” (fins al 31 d’octubre) al Museu de la plaça de la Llibertat. Permet descobrir una cinquantena de vestits històrics dels Diables de Reus.

 

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya