Comunicats de premsa

Mel Muria llança una nova gamma de producte bio: mel ecològica crua i pol·len tendre

26/10/2017

Mel Muria, ha aprofitat la seva presència al Saló Internacional de productes biològics i naturals NATEXPO 2017, celebrada a París (França) del 22 al 24 d'octubre, pel llançament de la seva nova gamma de producte bio: mel crua ecològica cristal·litzada sense filtrar i pol·len tendre.

A través de la seva constant innovació, la família Muria ha presentat una edició limitada i subjecta a temporalitat (d'octubre a maig) de mel crua ecològica. El procés d'elaboració de la mel crua Muria Bio comença amb la recol·lecció i el seu posterior i immediat temps de repòs. Amb això s'aconsegueix que la mel comenci la seva cristal·lització i amb la delicadesa d'un treball artesanal s'omplen els pots de manera manual, donant com resultat una mel del tot cremosa.

Cada pot de mel crua conserva íntegrament la riquesa del paisatge aromàtic i gustatiu de l'entorn natural on les abelles realitzen el seu treball. Mel Muria recomana que el producte es conservi en refrigeració per mantenir el seu estat cremós.

La col·lecció de mel crua ecològica Muria Bio es composa de vuit varietats: Romamí, Taronger, Mil flors, Farigola, Eucaliptus, Alta Muntanya, Bosc i Bruc.

El procés de producció del pol·len tendre, per la seva banda, consisteix en congelar i deshidratar fins a un nivell d'humitat en el qual el pol·len segueix mantenint tots els seus valors nutricionals, conservant alhora tot el sabor del pol·len fresc. Tot el procés es realitza en atmosfera protectora. Una vegada obert l'envàs, també ha de conservar-se en el frigorífic. El pol·len tendre és un producte molt saludable i extremadament ric en antioxidants.

Segons Rafael Muria, president de Mel Muria: “per a nosaltres ha estat un honor poder presentar la nostra nova gamma bio a la fira comercial per a productes orgànics, ecològics i suplements alimentaris més important i més internacional de França, un esdeveniment que ha reunit a més de 12.000 visitants i a més de 850 expositors del sector natural i biològic d'àmbit internacional. La presentació ha estat tot un èxit i ja tenim molts importadors interessats”.

França és el segon país europeu, després d'Alemanya, amb un major consum de productes orgànics i NATEXPO, l'esdeveniment comercial de productes ecològics ‘B to B’ més atractiu de França, ha comptat amb visitants de diferents països, destacant el públic francès. La majoria ha estat un públic de perfil professional, especialment del sector del comerç minorista.

Els visitants que han passat aquests dies per l’estand de Mel Muria també han pogut provar les diferents col·leccions de la gamma Muria Bio: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors (escollit Millor Producte BIO en l'edició de BioCultura Barcelona 2016, entre més de 18.000 referències de productes ecològics).

La família Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d'altíssima qualitat.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional els seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d'excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

artMuria es distribueix a nivell europeu a països com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suïssa o Regne Unit. Al continent asiàtic està present a Japó, Corea del Sud, Hong Kong, Taiwan (Xina) i Aràbia Saudita i aviat iniciarà la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.

La presentació oficial a Espanya de la nova gamma Muria Bio de mel ecològica crua i de pol·len tendre tindrà lloc el proper dia 10 de novembre, a les 12 del migdia, dins del marc de la propera Fira BioCultura, que se celebrarà a Madrid del 9 al 12 de novembre, (Estand número 67).

Font: Mel Muria
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

L’alimentació en un món d’oligopolis
L’alimentació en un món d’oligopolis 17/01/2018 La plataforma AGROFÒRUM i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen la jornada “L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”. La sessió, que compta amb la...
La gamma Solà Fred renova imatge
La gamma Solà Fred renova imatge 03/01/2018 El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny...
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics 18/12/2017 Amb vista a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la Federació ha realitzat una ronda de trobades amb els partits polítics que hi concorren per plantejar les propostes que el...
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats 24/11/2017 Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 22/11/2017 En motiu del Centenari i del pont de desembre Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, ofereix la possibilitat de viure un videojoc d’aventures físic on els visitants seran tancats...
"Domenio" seleccionat per a la Guia de Vins de Catalunya 2018 15/11/2017 Aquest dilluns, 13 de novembre, es va presentar, a la Sala Marquès de Comillas a les Drassanes de Barcelona, la desena edició de la Guia de Vins de Catalunya que ha seleccionat els tres vins de...
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig 09/11/2017 Celler Masroig celebrarà el diumenge 12 de novembre la setena edició de la Festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el...
"Fes l'Oliva" al Celler Masroig 06/11/2017 Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x