Comunicats de premsa

"Fes l'Oliva" al Celler Masroig

06/11/2017

Un any més, la campanya de l’oliva ja ha començat. Celler Masroig ens ofereix una experiència oleoturística que comprèn tot el procés de producció de l’oli: la recollida de l’oliva, l’elaboració de l’oli i el seu tast

Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment anomenem “anar a l’oliva” o “fer olives” és el que permetrà l’experiència oleoturística al visitant: viure de ben a prop la tècnica de recollida de l’oliva i conèixer el procés de l’elaboració de l’oli verge extra d’arbequina de "Les Sorts". Per acabar de complementar l’experiència, la visita guiada finalitzarà amb un tast de diversos olis.

L’activitat es programarà tots els dissabtes a partir de les 15.30h durant el període de recollida del fruit, que durarà aproximadament fins als vols de Nadal. L’experiència “Fes l’Oliva” consistirà en la recollida de l’oliva juntament amb els pagesos. Posteriorment, la visita guiada permetrà conèixer els passos de l’elaboració de l’oli d’oliva arbequina verge extra, que més tard es degustarà.

Aquesta experiència té l’objectiu d’apropar l’oleïcultura als visitants del Celler Masroig. Els conreus de vinya i olivera són els protagonistes a la comarca del Priorat. La seva presència històrica és sinònima d’una llarga trajectòria de conreu i una àmplia experiència dels oleïcultors i viticultors. D’aquesta manera, “Fes l’Oliva” es defineix com una experiència per tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.

Informació i reserves

visites@cellermasroig.com o trucant al 646 743 922
*Places limitades. Es recomana reserva prèvia. 

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

L’alimentació en un món d’oligopolis
L’alimentació en un món d’oligopolis 17/01/2018 La plataforma AGROFÒRUM i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen la jornada “L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”. La sessió, que compta amb la...
La gamma Solà Fred renova imatge
La gamma Solà Fred renova imatge 03/01/2018 El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny...
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics 18/12/2017 Amb vista a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la Federació ha realitzat una ronda de trobades amb els partits polítics que hi concorren per plantejar les propostes que el...
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats 24/11/2017 Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 22/11/2017 En motiu del Centenari i del pont de desembre Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, ofereix la possibilitat de viure un videojoc d’aventures físic on els visitants seran tancats...
"Domenio" seleccionat per a la Guia de Vins de Catalunya 2018 15/11/2017 Aquest dilluns, 13 de novembre, es va presentar, a la Sala Marquès de Comillas a les Drassanes de Barcelona, la desena edició de la Guia de Vins de Catalunya que ha seleccionat els tres vins de...
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig
L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig 09/11/2017 Celler Masroig celebrarà el diumenge 12 de novembre la setena edició de la Festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x