Comunicats de premsa

L'actriu Aina Clotet apadrina el Vi Novell 2017 de Celler Masroig

09/11/2017

El celler de la DO Montsant celebra la setena edició de la festa de l’arribada del primer vi l’any del Centenari

Celler Masroig celebrarà el diumenge 12 de novembre la setena edició de la Festa del Vi Novell 2017, en una jornada que vol posar en valor la tradició de la festa, tot coincidint amb el Centenari del Celler. Aquesta és la tercera edició en què tots els actes del Vi Novell es concentren al Masroig, al Priorat, amb la idea que la cita sigui una referència al calendari anual del vi i contribueixi a fomentar l’enoturisme a la regió.
 
L’actriu catalana Aina Clotet serà la padrina de la setena edició de la festa del Vi Novell. Malgrat la seva joventut, Clotet té una llarga trajectòria en el món de la interpretació, tant al teatre com a la televisió i al cinema. Ha obtingut premis de l’alçada de la Biznaga de Plata, el Gaudí o el Premi Sant Jordi. L’any passat, va debutar també com a directora amb el curtmetratge “Tiger”, amb el qual va rebre 6 premis i un Gaudí. Actualment forma part del repartiment de la sèrie televisiva “Velvet Colección” i en breu començarà a rodar a les ordres de la cineasta catalana Mar Coll per a la sèrie de Movistar+ “Matar al padre”. És, sens dubte, una de les actrius catalanes més reconegudes i la seva participació a la festa ha de contribuir a estrènyer vincles entre dos mons creatius i culturals com són el cinema, la televisió i el vi. El seu compte de twitter i instagram és @ainaclotet.
 
El Vi Novell 2017 és un vi jove, fresc, franc i suau, de maceració carbònica, cupatge de garnatxa i carinyena. L’etiqueta, que és creació de l’Estudi de disseny Atipus, es descobrirà el mateix dia de la presentació. Lligant amb la idea de recuperar la tradició amb motiu de l’any del Centenari, en el disseny del Vi Novell s’ha volgut ressaltar aquest mateix aspecte, de manera que tornarà a estar relacionat amb la dita “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”. L’esperit de la matança hi serà present des d’una perspectiva innovadora i gastronòmica i s’identificarà clarament tant amb la il·lustració com amb el color seleccionats.
 
  • Vi bandarra i popular, molt afruitat, amic de la gresca i la tradició.
  • Combina amb tot tipus de menjar relacionat amb el porc.
  • Servir amb copa, got o porró.
  • Consumir fresquet.

D’acord amb l’estètica de l’etiqueta, Celler Masroig canviarà la seva fesomia el diumenge 12 de novembre, apostant per un escenari relacionat amb la festa de la matança del porc, en què els objectes i les eines pròpies de la granja i la ruralitat tindran un protagonisme especial. 

La festa començarà a les 11h amb l’actuació de Bandarra Street Orkestra, un col·lectiu de músics residents al Camp de Tarragona i un dels projectes més ambiciosos de la província que fusionen brass band, percussió brasilera i humor en les seves actuacions. Al migdia, la padrina Aina Clotet farà el tradicional pregó i tot seguit espinjolarà la bóta del Vi Novell 2017. A quarts d’una, tots els assistents podran degustar el vi i, amb motiu del Centenari, s’elaboraran unes tapes gastronòmiques especials a preus populars. Seguidament, hi haurà l’actuació de Repu & Gerins. La festa l’amenitzaran també els Bandarra Street Orkestra i continuarà amb un DJ pels qui encara vulguin gaudir de la jornada durant les primeres hores de la tarda.

Últim trimestre del Centenari

El Celler Masroig va iniciar a principis d’any els actes de commemoració del Centenari amb l’elaboració d’una edició limitada d’un vi monovarietal de carinyena i el monument representatiu als 100 anys que es va alçar davant del Celler. Fundat l’any 1917, Celler Masroig és un dels referents de la DO Montsant. Produeix 2,5 milions de quilos anuals, principalment de les dues varietats autòctones del Priorat: carinyena i garnatxa. Tota l’actualitat generada al llarg de l’any es pot seguir a través de les etiquetes #ViNovell2017 #Masroig100 #Celler Masroig a les xarxes socials.
 

Més informació i programa

Festa del Vi Novell 2017
Dissabte, 11 de novembre
11h Celler El Masroig (Priorat)
 
11h Bandarra Street Orkestra
12h Presentació del Vi Novell 2017
12.30h Espinjolada de la bóta de vi
13.30h Actuació Repu & Gerins
13.45h Cloenda amb Bandarra Street Orkestra
15h DJ

 

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

L’alimentació en un món d’oligopolis
L’alimentació en un món d’oligopolis 17/01/2018 La plataforma AGROFÒRUM i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen la jornada “L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”. La sessió, que compta amb la...
La gamma Solà Fred renova imatge
La gamma Solà Fred renova imatge 03/01/2018 El Celler Masroig aposta per un canvi d’imatge en el seu producte més venut, el Solà Fred, amb un nou disseny en les seves etiquetes. El disseny és creació de l’Estudi de disseny...
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics
La FCAC presenta les propostes de les cooperatives agràries als partits polítics 18/12/2017 Amb vista a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la Federació ha realitzat una ronda de trobades amb els partits polítics que hi concorren per plantejar les propostes que el...
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial
Els vins i caves Adernats acaben l'any amb un nou reconeixement mundial 14/12/2017 El celler Adernats - Vinícola de Nulles, que enguany ha celebrat el cent aniversari de la seva fundació, tanca l'any amb dos nous motius per brindar. Ja comença a ser usual que els vins i...
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments
Llet Nostra dona 8 mil litres de llet al Banc d'Aliments 13/12/2017 Llet Nostra, la llet de cooperatives catalanes, ha donat 8 Mil litres de llet al Banc dels Aliments de Girona en motiu del Gran Recapte per tal que sigui distribuïda a les entitats benèfiques...
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts
Llet Nostra entra al mercat ecològic amb iogurts 30/11/2017 Els nous iogurts ecològics de Llet Nostra són una nova proposta per al consumidor que busca la qualitat de Llet Nostra en un producte de recepta més artesanal, unes característiques...
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector
Crítics amb la PAC davant la inexistència de mesures per a l’agrupació del sector 29/11/2017 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb la Comunicació que la Unió Europea ha fet pública aquest matí sobre els eixos en què es basarà la PAC...
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats
CEVIPE presenta una innovadora gamma de productes per arribar a nous mercats 24/11/2017 Cevipe ha presentat aquest dijous una nova gamma de productes innovadors uns pel seu contingut i altres pel seu packaging. L’objectiu és doble, accedir a nous públics que no són consumidors...
Room Escape al Celler Masroig
Room Escape al Celler Masroig 22/11/2017 En motiu del Centenari i del pont de desembre Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, ofereix la possibilitat de viure un videojoc d’aventures físic on els visitants seran tancats...
"Domenio" seleccionat per a la Guia de Vins de Catalunya 2018 15/11/2017 Aquest dilluns, 13 de novembre, es va presentar, a la Sala Marquès de Comillas a les Drassanes de Barcelona, la desena edició de la Guia de Vins de Catalunya que ha seleccionat els tres vins de...
"Fes l'Oliva" al Celler Masroig 06/11/2017 Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x